Denim dress!


Už dlhšiu dobu som sa  tešila, kedy vám opäť napíšem článok. Mám pre vás prichystaných viac článkov, fotiek, ktoré vám chcem napísať a ukázať. Len momentálne sa nedokážem  na nič sústrediť, nič robiť, pretože čakám na výsledok z včerajšej poslednej skúšky...Verím, že výsledok bude dobrý (aj keď nie som si istá) a že konečne budem mať prázdniny. Už sa teším na ten moment, kedy sa s chuťou ,,pustím do leta˝. 

Ale aj tak si tieto dni vychutnávam...totiž to ja milujem leto, slnko, more, po väčšine dobre naladených ľudí  a všetko s letom spojené. Niektorí ľudia ho nemajú radi práve preto, že je veľmi horúco, ale mne to neprekáža. Vychutnávam si to...milujem šaty, sukne, na ktoré nedám dopustiť. Mám ich kopu a preto vám ich  postupne ukážem. Tiež sa mi páči, že toto leto sa budú nosiť dlhé sukne, do ktorých som sa zamilovala. Sú pohodlné, zakryjú nedostatky, predĺžia vás, zoštíhlia...už si len obuť topánky s vysokými podpätkami a hneď aj vy máte výšku svojich snov! Prajem vám krásny zvyšok slnečného dňa! :)







Šaty: Pepe Jeans / Topánky: Jenny fairy / Náramky, kabelka: Vladies (DIY)

Photo by Beáta
Vladies

6 Komentáre

  1. verim že dostaneš dobre spravy ohladom skušky držim palce:) ja mam tiež rada leto a to teplo mi nevadi,,, riflove šaty su velmi pekne pačia sa mi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. saty su velmi pekne a pacia sa mi aj tvoje topanky, pristane ti to!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím palce... verím, že posledná skúška sa vydarila. :-) A máš parádne sandáliky... normálne mi oči zasvietili :-) Pristane Ti to!
    Rada Ťa uvítam na mojom novom príspevku:
    http://www.katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk/2014/06/fault-crop-top.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty šaty jsou suprové!:) a moc se mi líbí i makeup! máš nádhernou barvu očí a takhle ještě více vynikla!:)

    www.Lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásné šaty na ještě hezčí holce :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. i really love the shoes :) you look great :)

    Come and visit me on my blog, i also published a new
    outfit :) best wishes, julia
    www.chicchoolee.com

    OdpovedaťOdstrániť