Red skirt!


Všetkým čitateľkám prajem krásne slnečné ráno! Verím, že aj vy máte takú dobrú náladu z tohto krásneho slnečného a teplého rána, tak ako aj ja. A nielen pre dobrú náladu, ale teším sa hlavne preto,že ešte stále je priestor pre letné šaty, sukne, šortky a nie je potrebné vyťahovať jesenné bundy, kabáty, topánky, na ktoré snáď príde čas neskôr.

Rada si tieto krásne dni spestrujem farbami, ten dnešný práve touto červenou sukňou, ktorej strih som si zamilovala! Podobnú sukňu som mala tu. K sukni som doladila svetlú košeľu s vybíjaným golierom, ktorú som si ušila sama, čierne sako, topánky a kabelku, ktoré tento farebný outfit stlmili. Musím povedať, že tieto topánky ani neviem odkiaľ mám a za celé leto som ich na sebe ani raz  nemala. Ako náhle som ich vo svojom šatníku objavila, hneď som vedela, že si ich prvýkrát obujem k tejto sukni. Určite ich uvidíte častejšie.

PS: Kto sa ešte chce zapojiť do giveaway a hrať o zaujímavé prekvapenie, tak nech tak čo najskôr urobí, pretože giveaway konči už túto sobotu!  





Sako: Efekt Moda / Košeľa: Vladies / Sukňa: New Yorker / Topánky: Vintage / Kabelka: Terranova / Retiazka(ako náramok): Bižutéria / Náramok: Vladies (DIY)

Photo by Beáta
Vladies

2 Komentáre