Vianočné darčeky pre muža


Ostávajú nám presne dva týždne do Vianoc a na zháňanie vianočných darčekov. Aj vy máte vždy čas, tak ako aj ja a darčeky zháňate na poslednú chvíľu? Nevadí! Len žiadnu paniku! V predošlom článku ste sa mohli inšpirovať typmi na darčeky pre ŇU a dnes to budú inšpirácie pre NEHO. Pre otca, deda, brata, priateľa, manžela, uja, bratranca... Pripravila som pre vás zopár drobnosti, ktoré by mohli potešiť mužské pokolenie v každom veku. To znamená, že som to opäť vekovo nekategorizovala, tak ako aj pri ženách. Navyše, všetko sa dá jednoducho zohnať, takže si nemusíte robiť starosti. A to dokonca aj na poslednú chvíľu. Samozrejme, objednávať zo zahraničných e-shopov už neprichádza do úvahy, keďže vám do Vianoc darček zrejme nestihne prísť. Ale je plno iných, napríklad slovenských e-shopov, ktoré vám darčeky dodajú (väčšinou) do pár dní po objednaní. A teraz môžeme prejsť k samotným typom.

1. Hodinky - ktorý chlap netúži po kvalitných hodinkách? Jedine ten, ktorý vie, že ich nevynosí a budú mu zbytočné. Ide o drahú záležitosť, preto si dobre premyslite komu ich kúpite, či ich dotyčná osoba bude mať k čomu nosiť a či zodpovedajú jeho vkusu. 

2. Box na hodinky - alebo "šperkovnica" na hodinky. Tak ako aj my dámy potrebujeme šperkovnice na svoje skvosty, aj páni potrebujú (pokiaľ majú viac hodiniek) nejaký úložný priestor pre svoje hodinky. 

3. Košeľa - je základ, tou nikdy nič nepokazíte a zíde sa aj pánom, ktorí nepracujú len v kancelárií. Tak ako k nám ženám patria opätky, k mužom košele. Musíte uznať, že muž v košeli pôsobí veľmi sebavedomo, mužne a sexy zároveň. Viac dôvodov vám netreba. 

4. Kryt na mobil - veľmi užitočná vec, to vieme. Skúste pozháňať najmä nerozbitný a pevný kryt, k tomu kúpte ochranné sklo na mobil a máte pre neho darček ako vyšitý. Určite sa poteší! 

5. Okuliare - väčšina žien zbiera kabelky, či topánky (patrím k ním aj ja) a niektorí páni zbierajú hodinky alebo okuliare (možno sa mýlim). Každopádne spravíte radosť tomu, kto ich nosí rád a často. 

6. Ruksak - veľmi pohodlný a v súčasnosti aj trendy kúsok. Muži podľa mňa milujú pohodlie a ruksak o tom svedčí. Turistický, mestský, fashion, cestovateľský ruksak....podľa toho, čomu sa rád venuje alebo kde ho najviac využije. Alebo mu vymeňte starý ošuchaný ruksak kúpou za nový. 

7. Peňaženka - ja osobne počúvam vo svojom okolí dosť často: "potrebujem novú peňaženku, ta stará je už ošúchaná" alebo "potrebujem obal na doklady, mám ich veľa a nebaví ma ich všetky nosiť v peňaženke". Tip: Skúste koženú peňaženku s viacerými priehradkami (pokiaľ chce nosiť doklady v peňaženke). 

8. Strojček na holenie - toto sú veci, ktoré muži potrebujú vždy. Keďže ich používajú často, postupne sa im veci opotrebúvajú. Kúpte tomu svojmu to, čo mu vyhovuje najviac. Alebo skúste vymeniť jeho starý strojček za lepší a o niečo kvalitnejší. 

9. Fitness náramok - nadchne nielen tých, ktorí sa športu venujú pravidelne, ale aj tých, ktorí si radi kontrolujú svoju aktivitu počas dňa, svoj tep, prípadne svoje spálené kalórie. A možno to bude skvelý pomocník, ako začať viesť lepšiu životosprávu. Nezabudnite hľadať náramok podľa toho, aký operačný systém má smartfón dotyčného. 

10. Športová fľaša - pokiaľ rád bicykluje, hrá hokej alebo tenis, tejto pomôcke sa určite poteší. Pokiaľ dotyčný rád beháva, skúste mu kúpiť fľašu na vodu určenú práve pre tento druh aktivity. 

11. Rukavice - rád a usilovne"maká" na svojom tele denne v posilovni? Jednoznačne mu kúpte rukavice, za ktoré vám iste poďakuje, keďže chlapi vyhadzujú veci až do úplného rozpadnutia. To isté platí, ak rád bicykluje, či rád hrá hokej. 

12. Šál - pekný šál ocenia aj páni. Veď aj oni sa nám chcú páčiť. Ak nie šál, skúste sa poobzerať po čiapkach, šiltovkách, či klobúkoch. Opäť záleží na tom, čo dotyčný obľubuje a aký štýl obliekania preferuje. 

13. Ponožky - niektorí sa potešia a iní zas nie. Samozrejme, to už musíte vedieť vy, či sa ponožkám pod stromček poteší alebo nie. Napríklad môj milovaný by zrejme (dedukujem to po rozhovore s ním) asi nadšený nebol. 

14. Sveter - väčšina chlapov nerado nakupuje a do obchodov zavíta až vtedy, keď naozaj niečo potrebuje, pretože sa mu už prešúchali nohavice, obľúbené tričko ma dierky a podobne. Tak ako som to spomínala pri rukaviciach. Preto to musíte zobrať do vlastných rúk. 

15. Hrnček - skvelý tip na darček podľa mňa najmä pre priateľa alebo pre starého otca, ktorý vás bude vždy pripomínať dotyčnej osobe. Skúste pozháňať hrnček podľa vlastných predstáv alebo mu ju "vyšperkujte" samé. O to vzácnejší bude, postup nájdete TU

16. Parfum - pri parfumoch platí to isté, čo u žien. Kupujte ho len vtedy, ak dokonale poznáte vkus dotyčného. Ak chcete kúpiť drahší parfum, tak ide o poriadny risk, pretože nikdy neviete, či s ňou budete úspešné. Preto myslite na všetko. 

17. Motýlik - a sme pri doplnkoch. Ak obľubuje motýliky, viete kam majú smerovať vaše kroky. Skúste teraz napríklad drevený, i keď podľa mňa nepristanú každému, ale len vy viete, či sa mu bude hodiť alebo nie a či sa vám v ňom bude páčiť. Poobzerať sa môžete aj po zaujímavých kravatách, či trakoch. 


- - -

*PS: Prajem vám pokojné nakupovanie, aby ste zohnali všetko, čo hľadáte. Nech má dotyčná osôbka radosť a vy tiež! A vám, ktoré už máte darčeky nakúpené, blahoželám! Máte o jednú veľkú vianočnú "povinnosť" menej :).


Koláž: Vladies







2 Komentáre