Mrazivá pani zima



Konečne je zima taká, aká má byť (aj keď o čosi mrazivejšia)! Po niekoľkých rokoch sme sa dočkali krásnych zasnežených Vianoc. To teda trvalo...

Teším sa z toho, že sneh sa nám tu "drží" a my si môžeme vychutnávať zimu plnými dúškami. Milujem praskajúci sneh pod nohami, keď sú stromy krásne zasnežené, vtedy to vyzerá ako v čarovnej rozprávke. Milujem pozerať sa z okna, keď sneží a môžem tak pozorovať poletujúce snehové vločky. Milujem, keď v okolí počujem detský krik, detskú radosť zo snehu. Milujem lyžovanie, sánkovanie a stavanie snehuliakov. A nikdy by som nepovedala, že nájdem toľko krásnych vecí na zime. Veru, ak máme v zime veľa snehu, všetko je krásne a vtedy si ju vieme vychutnať do sýtosti, tak ako pri lete. Ak v lete veľa prší a je zamračené, tak aj leto je "o ničom", ale ak slnko cez deň poriadne páli a noci sú hrejivé, vtedy to má ten správny šmrnc. Niektorým ľuďom nevyhovuje extrémne teplo alebo zima a stále frflú. Jednoducho nikdy im nie je dobré. Ja si práve naopak vychutnávam obdobie plnými dúškami, pokiaľ je také, aké som vám ho teraz opísala. Momentálne sa môžeme vytešovať z poriadnej mrazivej zimy. Je pravda, že zrejme dlho vonku nevydržíme, no vždy sa dá zohriať teplým čajom, či rumom, niekde pri krbe na chate alebo v dobrej reštaurácií. Vyšantiť sa môžeme na našich krásnych vrchoch, namysli mám lyžovanie, snoubordovanie, či sánkovanie a takisto aj korčuľovanie na ľade. Túto sezónu sa chystáme s rodinou a priateľom lyžovať a aj korčuľovať, takže som rada, že mám s kým ísť prevetrať tieto zimné "parády". Snáď nám to aj vyjde pomedzi to šialené skúškové obdobie. 

Na záver sa vrátim späť k mrazivej zime. Práve preto, že tieto dni budú naozaj mrazivé, je potrebné sa aj dostatočne teplo obliecť. Ja som vytiahla tieto teplé kúsky zo svojej skrine, a to bundu, ktorú som si kúpila minulého roka, veľký hrejivý šál, čiapočku "sivá myška" ako som ju nazvala na Instagrame a teplé topánočky, ktoré som spolu s čiapkou dostala pod stromček od priateľa (vie čo kúpiť)! Preto ich teraz nosím najradšej! A čo nosíte v túto poriadnu zimu vy? Dbáte skôr na imidž alebo na to, aby vám bolo poriadne teplo alebo na oboje?









#OOTD: Bunda: New Yorker / Šál: F&F / Nohavice: H&M / Čiapka: Terranova / Rukavice: Vintage / Topánky: Topankovo.sk







20 Komentáre

  1. Tak tam teda máte snehu. My sme zasnežené vianoce nemali, nasnežilo nám až pred týždnom a čosi sa ešte drží. No zima je poriadna. Inak krásne fotky, došedobiela zladený outfit sa mi k tomu snehu hodi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru máme poriadnu zimu a ešte stále sneží... To bude snehu.

      *PS: Ďakujem/e veľmi pekne ;).

      Odstrániť
  2. ja sa v týchto mrazoch veľmi nezaoberám módou :D skôr mi ide o to, aby mi nebola zima :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je lepšie myslieť hlavne na vlastné zdravie :) ♥.

      Odstrániť
  3. Jééj to je krásny outfit, všetko sa mi na ňom páči, bunda so šálom je dokonalá a tie topánky sú krásne, priateľ má vkus :) Ja sa v týchto dňoch pohybujem po vonku dosť málo keďže u nás je okolo - 20 a menej a to mám zimu veľmi rada, len sa mi zdá že už je to masaker :D Možno to je tým, že bývame pri vode. Módu teraz riešim menej, hlavne nech mi je poriadne teplo, ale mám veľkú radosť ak sa mi podarí skombinovať fajnové teplé kúsky do oku lahodiacého outfitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne Viki, odkážem ;) ♥.

      No, my sme tento outfit fotili v týchto mrazoch, tuším bolo -11 a aj fúkalo, mali sme s fotografkou dosť :D. Čiže tiež som radšej, ak môžem byť v teple a v pohodlí :).

      Odstrániť
  4. Nádherný outfit. Občas zabúdam, aká je biela krásna :) Ja v zime milujem svoj čierny kabát, sivý šál a čiapku, ktorú mi uštrikovala mamka :)


    Flung out of space
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veci, ktoré sú darované a vyrobené s láskou sú jednoducho tie najlepšie. Ja mám tiež uštrikované dva šály od mamky a nosím ich veľmi rada :).

      *PS: Ďakujem veľmi pekne ;) ♥.

      Odstrániť
  5. Ta čepice je nádherná! :) Já v takové zimě v poslední době nepřemýšlím nad tím, aby se to k sobě hodilo. Jsem ráda, když mi není zima. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ja sa z toho teším! Po dlhej dobe tu máme pravú zimu a vyzerá to tak, že sa ešte dlhšie zdrží:) Inak tá fotka, kde vyhadzuješ sneh je prekrásna♥

    OdpovedaťOdstrániť