Len tak vonku v daždi stala...


V poslednom čase akosi milujem dážď. Niekedy musím byť ,,do dažďa˝ pohodlné oblečené, v tom, v čom sa cítim najlepšie a niekedy práve naopak...Vôbec mi nevadí, že premoknem do poslednej nitky na sebe. Nechám, aby moju pleť masírovali stekajúce studené kvapky. Vy to tiež niekedy takto cítite? :)

A aby mi predsa nebola zima, mala som na sebe tento príjemný ,,tak akurát˝ sveter. Ako náhle som ho videla na vešiaku, povedala som si ,,musím ho mať, je k sežráni˝. Už visí pekne u mňa doma v skrini na vešiaku. Hneď som si ho zamilovala, i keď som ho mala ešte len raz na sebe. Niektoré veci patria k sebe! Myslím si, teda dúfam, že zima nám už pomaličky končí a preto by sme ešte mali vynosiť a ,,dovetrať˝ naše zimné skvosty (čižmy, kabáty, čiapky...). Máte radšej v skladaní outfitov zimu/jeseň alebo jar/leto? Chystám pre vás  viac diy článkov, tak vás možno aj niečim inšpirujem! :)
PS: Zapojte sa do giveaway, kto sa ešte nezapojil a chcel by sa! 






Koženka, čižmy: Efekt Moda / Sveter, rukavice, dáždnik: Vintage / Sukňa: Gate / Náušnice: Darček od sestry 

Photo by Beáta
Vladies

5 Komentáre

  1. veľmi pekná si. :) účes.. sukňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasna ako vždy ešte k tomu aj v daždi:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sveter je super, pôsobí tak správne zimne :) Na DIY som zvedavá! :) Čo sa obliekania týka, mám najradšej leto, jar a jeseň sú tiež fajn, ale tie málokedy reálne sú, občas mám pocit, že sa strieda len leto a zima :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jéééj tak toto sa mi tiež páči :) Som nový sledovatel.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť