STRAPCE


Nechce sa mi veriť, že leto už od nás odišlo... Akosi prirýchlo plynie čas a čím som staršia, tým rýchlejšie. Pamätám si, ako sa mi v škole vliekol čas. Tlačila som očami ručičku na hodinkách, nech je už koniec hodiny a môžem konečne robiť to, čo chcem. Odpočítavala som dní do konca školského roka a čakala na prázdniny.

Dnes nestíham vnímať čas. Zobúdzam sa väčšinou o ôsmej ráno a na hodinky sa zväčša zvyknem pozrieť poobede so slovami:"To už je toľko hodín?". No, čo už...neostáva nám nič iné, než si naplánovať aktivity tak, aby sme stihli všetko, čo stihnúť chceme. Ale nie o tom som vám chcela písať. Vrátim sa späť k letu, aj keď je už za nami. Nesmierne sa teším z toho, že k nám prichádzajú opäť teplé dni (týždeň chladných dní mi skutočne stačil). Predstava, že má stále pršať, byť sychravo a chladno, ma deprimuje. Jednoducho, ak je teplo a svieti slnko, tak aj povinnosti, či nebodaj problémy sa riešia o čosi ľahšie a príjemnejšie. Nepohnevala by som sa (viem, že ani vy), ak by bolo po celý rok príjemných 20-25°C. Nesmiem však zabudnúť na horúce leto a krátku zimu. Zima by mohla trvať od Vianoc až po Nový rok, nech majú sviatky to správne čaro a nech si trochu zalyžujeme. 

A keďže tento týždeň hlásia príjemné teploty, tak som letné veci ešte neodložila. Zo svojho šatníka som vytiahla nové šaty v krásnej škoricovej farbe, ktoré som si kúpila vo výpredajoch. Páčila sa mi ich strapcová aplikácia, ktorá je stále v kurze. Páči sa mi na nich aj to, že sa k ním dajú obuť sandále, tenisky, či čižmy a stále budú vyzerať dobre. Zvyšok outfit-u pozostáva z koženej bundy, ruksaku a klobúka, ktorý by zaručene nemal chýbať ani u vás. Klobúky sú podľa mňa skvelým doplnkom na jeseň a zimu. Nielenže vám nebude na hlavu zima, ale krásne dotvoria outfit a dajú tú správnu bodku na záver.  



#OOTD: Kožená bunda: Orsay (nová) / Šaty: New Yorker / Ruksak: Vintage / Topánky: Deichmann (staré) / Klobúk: F&F / Retiazka: Parfois







6 Komentáre

  1. Moc hezky jsi to zkombinovala no a fotky jsou překrásné!! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nadhera Vladka, tie strapce na satach su top!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Preeesne, toto som včera písala na blog, že v slnečný deň, aj keď mám zlú náladu, tak sa usmievam lebo to ide tak automaticky, potom som to však vymazala lebo som sa do toho zamotala a písala som iba o nadchádzajúcich chladných dňoch a taktiež som z toho celkom dosť zdeprimovaná.

    Ja som síce už väčšinu letných vecí odložila, no čím ďalej, tým viac v nich nachádzam aj jesenné či zimné využitie. Outfit je ako vždy super a šaty ti pristanú:)

    Lily of the valley

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Slnko je jednoducho dobíjač energie zadarmo. :) Vždy si hovorím, že aký šťastní musia byť ľudia žijúci v krajinách, kde je stále teplo :D. My to máme ťažšie. Musíme si v chladných dňoch nájsť niečo iné, čo nám udrží dobrú náladu, aby sme neboli deprimovaný. Len ja som zatiaľ nič nenašla a tiež sa niekedy pri písaní zamotávam.

      Presne tak, mnoho letných vecí sa dá ešte využiť v chladných dňoch, stačí to len nechať na fantáziu a zaujímavá kombinácia je na svete... a ďakujem veľmi pekne ❤ ❤ ❤.


      Odstrániť