DIY: Srdiečka z papiera


Fajn, začnem rovno tým, že tento článok bude určený osobám, ktoré deň sv.Valentína uznávajú a samozrejme oslavujú. Ale aj pre tie z vás, ktoré milujete tvoriť a tieto srdiečka využijete pri iných príležitostiach, než je deň sv. Valentína. Pred týmto dňom vždy vzniknú malé "vojny", ktoré sú podľa mňa úplne zbytočné. Niekto tento deň zaľúbených uznáva a niekto nie. Väčšinou ľudia tvrdia, že sa láska má dokazovať každý deň. Samozrejme, že s tým súhlasím, no to však neznamená, že deň 14. februára nemôže byť výnimočným dňom. Ja ho beriem ako deň, kedy si nájdeme na svoju polovičku čas, kedy si zaspomíname na všetky naše spoločné chvíle, uvedomíme si, ako dobre nám je spolu a ako veľmi sa ľúbime. Je to podobné, ako na meniny. Tiež si spomenieme na oslávenca, poprajeme mu všetko dobré, prípadne mu kúpime malú pozornosť.

Okrem toho, že k Valentínu patria úprimné slová, priania, šaty, pekná spodná bielizeň, malé prekvapenia...(každý si vyberie to svoje), patrí aj správna atmosféra. Tú môžete vykúzliť vďaka tomu, čo som teraz spomínala alebo pomocou dekorácií. Namysli mám konkrétne srdiečka vyrobené z farebného papiera. Opäť ide o zábavné #DIY, ktoré vám nezaberie veľa času a zaručene vám vykúzli úsmev na tvári. Budete potrebovať najmä farebný papier, zopár pomôcok a čokoľvek s okrúhlym obvodom, napríklad pohár. Tieto srdiečka sa dajú krásne využiť ako girlanda, ozdoba na darček alebo ich len tak nechať "povaľovať sa" na stole. Alebo ich môžete využiť namiesto lupeňov ruží... Nechám to už na vás a na vašej fantázií. Ak sa predsa len chystáte oslavovať Valentín, tak vám prajem, aby ste ho prežili tak, ako chcete vy! Nech je plný lásky, nehy a romantiky <3.

*PS: Dnes, keď som bola v obchode a hľadala som malú pozornosť pre svojho priateľa, prišlo mi veľmi milé, ako starší muži hľadali malú pozornosť pre svoje polovičky.

*PSS: Nezabudnite aj na svojich blízkych! Lásku môžete prejaviť každému, samozrejme každému iným spôsobom. 


Potrebujete: 

  • farebný papier rúžovej a červenej farby vo formáte A4
  • lepidlo 
  • nožnice
  • ceruzku
  • pohár 
  • ihlu, niť 

Postup: 


Krok 1: Farebný papier preložte na polovicu a tú polovicu ešte raz na polovicu. "Farebný papier preložte dva-krát na polovicu".
Krok 2: Obkreslite pohár na farebný papier. 
Krok 3: Vystrihnite, dostali ste 4 kruhy. 


Krok 4: Zoberte si jeden kruh a z kraja postupne začnite skladať farebný papier. Skladajte ho ako harmoniku. 
Krok 5: Poskladaný papier preložte na polovicu. 
Krok 6: Na vnútornú stranu papiera naneste lepidlo. 
Krok 7: Dostali ste srdiečko. 
Krok 8a: Ak si chcete zo srdiečok spraviť girlandu, najprv prevlečte niť zospodu srdiečka. Spodnú časť nite upevnite lepiacou páskou. 
Krok 8b: Potom pokračujte k vrchu srdiečka.




Krok 9: Na niť postupne navliekajte srdiečka a nechávajte medzi nimi ľubovoľnú medzeru.



Foto: Vladies









1 Komentáre