Kvietkovaný overal


Iskierky v očiach, úsmev na tvári a neskutočná radosť. Mám chuť vyskočiť do výšin a poriadne to precítiť, každou bunkou vo svojom tele. Určite sa vám niekedy stalo niečo príjemné, čo vám spôsobilo nesmiernu radosť a v tom momente ste mali chuť sa s ňou podeliť s hocikým, kto bol vo vašej blízkosti.

Predstavili ste si seba v takejto situácií, však? Viete prečo sa takto cítim? Na svedomí to majú tieto zábery. Mám takú radosť z týchto fotiek, póz, zaujímavého outfitu, vizáže, úpravy fotiek a najmä zo seba, žeby sa to šťastie dalo krájať. Dúfam, že to z týchto fotiek budete cítiť aj vy. Na svojom insta účte @vladiesblog som dnes pridala menšiu ochutnávku z tohto fotenia a som veľmi rada, že má taký dobrý ohlas. Taktiež, kto sleduje môj instagram, vie, ktoré fotenie bolo pre mňa to najobľúbenejšie. Samozrejme, tiež to bolo fotenie, pri ktorom sa podarilo strašne veľa skvostných záberov. Dnes prichádza moje druhé TOP fotenie, počas ktorého som sa konečne prejavila, dostala zo seba tú Vladimíru von a navyše sa s celým výsledkom stotožňujem. Som so sebou skutočne spokojná a to si vravím veľmi, veľmi, veľmi málo. Sama seba som sa pýtala, kedy príde ďalšie fotenie, po ktorom si poviem, toto je moje ďalšie "naj", a prišlo celkom skoro. Tým nechcem povedať, že iné fotenia sú pre mňa nezaujímavé, to rozhodne nie! Viete, sú dni, kedy nie všetko vyjde podľa našich predstáv. Tak ako som vám v minulom článku spomínala, kde som písala o vysnívaných magnóliách a o tom, ako niekedy tlačím na pílu. Mala som veľké očakávania, tešila som sa na tie kvety, čakala som ako besná, až nakoniec to nedopadlo tak, ako by som chcela. Vy si (možno) poviete "čo ta tára, veď je to dobré", ale ja sa s tým akosi nestotožňujem. Nie som s výsledkom 100% spokojná. Mám pocit, že som mohla dať do toho viac alebo niečo na tom zmeniť.  Možno si budete myslieť, že som blázon, ale keďže som mala nesmierny problém pri výbere, najprv som si musela vytlačiť ich miniatúry, aby na blogu vytvárali dokonalú súhru. Opäť môj perfekcionizmus, ale mám rada, ak som 100% spokojná s tým, čo robím.

***

Na prvý pohľad sa možno zdá, že mám na sebe šaty, ale keď sa zapozeráte lepšie, tak je to krásny overal zo Zaful, ktorý je v oblasti nôh rozstrihnutý. Je naozaj ideálnym kúskom na leto, pretože je z príjemnej a ľahkej látky, a má po sebe krásny kvietkovaný vzor, ktorý k letu rozhodne patrí. Vzhľadom na to, že u nás ešte nie je leto a máj nie je najteplejší, som pod tieto šaty obliekla klasické biele tričko. Aby outfit nepôsobil smutne, pridala som k nemu koženú bundu a kabelku v žltých odtieňoch. Čerešničkou na torte boli šnurovacie topánky a klobúk. Čo poviete na výsledok? 









#OOTD: Bunda, overal: Zaful / Tričko: Vintage / Klobúk: F&F / Topánky: Topankovo.sk / Kabelka: Jej.sk





Foto: Kriss Torjai Photography






11 Komentáre

  1. Moc Ti to sluší, hezké fotky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no téééda, toto sa mi veľmi páči, outfit je super sekne ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš mať prečo so seba skvelý pocit, na fotkách ti to veľmi pristane, sú nádherné odfotené (chválim aj fotografku) a outfit je neskutočne chick a trendy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfektný outfit! :) Mne sa vždy páčia všetky tvoje fotky a aj väčšina outfitov, takže by si mala byť so sebou viac spokojná! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj, to sa tak super číta :D. Ďakujem ti veľmi pekne! :) ❤.

      Odstrániť
  5. Vypadáš naprosto perfektně! :)

    OdpovedaťOdstrániť