Čierna klasika!


Opäť sú starosti, síce o niečo menej, ako predtým, ale stále to nie je podľa mojich predstáv (bohužiaľ to nikdy). Stále dookola si opakujem ,,ešte vydrž, už si toľko zvládla". Áno, a ešte koľko vecí v živote budem musieť zvládnuť, ale viete, každý z nás má to svoje obdobie, kedy sa potrebuje posťažovať, ponadávať si, aby mu bolo fajn.

Keby ste stále dookola mali opakovať jeden zápočet, ktoré má zvláštne bodovanie, tak by ste tiež z toho boli dosť vyčerpaný. Snáď to zajtra dám a viac menej sa zbavím toho hlúpeho predmetu. Myslite zajtra na mňa a držte mi prsty! Preto môj článok bude pôsobiť možno depresívne, ale kto má také pocity ako aj ja, tak sa v ňom určite nájde a pochopí ma. Mimochodom, ako tak pozerám, tento outfit perfektne vystihuje moju momentálnu náladu. Ale jedno viem, že po každej búrke raz vyjde slnko. Tak sa na to svoje už s radosťou teším. Teším sa keď bude po všetkých starostiach, áno neskôr prídu ďalšie, ale aspoň na chvíľu si budem vychutnávať svoj sladký pokoj! Možno skončím niekde na Bahamách s drinkom v ruke, s krásnym výhľadom na more, horúcim pieskom pod nohami...človek nikdy nevie. Giveaway! :)






Tričko, sako: Vintage / Nohavice: H&M / Topánky: Efekt Moda / Kabelka: Terranova / Okuliare: New Yorker / Náušnice: Orsay 

Photo by Beáta
Vladies

8 Komentáre

  1. velmi ti to pristane a topanky su krasne, držim ti palce nech sa ti podari ten započet tiež som mala stresy ked som skušala vysoku ale bola to skor zabava premna:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Držím Ti palce na zápočte. Na fotkách vyzeráš veľmi pekne. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Love this outfit and you look absolutely gorgeous! <3

    Milkyrabbit.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherný outfit,:) Moc ti to na fotkách sluší!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. How beautifull!
    I love your look and style!
    folow you now,i hope you in my blog!
    Kisses from http://miescueladetacones.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najkrajšie fotky :) aj outfit! A prosim ta tie gate su kupovane niekedy teraz? Či uz davno?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ohľadom toho zápočtu viem svoje! tiež som musela opakovať ale skúšku iba kvôli tomu pretože pán profesor(!) si hádzal hodnotenie iba tak, a všetko záležalo iba o šťastí!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Páni no toto vyzerá vynikajúco, čierne je asi fakt večná, plus tá čipka a k tomu ešte tie sandálky nevidím na tom jedinú chybu, vhodné všade a zaujme to na prvý pohľad.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť