DIY: Stojan na perá oblepený washi páskami


Od kedy som si zakúpila washi pásky, vzorované pásky a nálepky s kamienkami, tak mám chuť s nimi všetko polepiť. Mohli ste si to už všimnúť aj v článku DIY washi washi alebo v najnovšej giveaway, kde som celú krabičku oblepila práve týmito páskami. Tretím na rade bol tento pohár na perá.

Určite to poznáte, keď si zakúpite nejaký materiál na výrobu alebo dekoratívnu vec a máte chuť tým materiálom všetko prerobiť. Ja to osobne milujem! Ten elán! Niekedy si aj niečo drobné zakúpim a spravím si radosť napríklad aj týmito washi páskami, ktorými dokonca  môžete olepiť aj nábytok! Skratka som nimi ohromená! A čo iné sa dá robiť v tieto upršané chladné dni, keď niečo nevyrábať?! Ak mate iné tipy, ako prežiť škaredé dni, tak sem s nimi. Poteší každé odporúčanie.





Photo by Vladies
Vladies

8 Komentáre

  1. Tyhle pásky vidím snad u každého youtubera a fakt hodně mě to láká, protože je to tak jednoduché. Jenže ani za nic je nemůžu sehnat a nevím kde se prodávají :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeej krásne sa ti to podarilo :) Určite vyskúšam a budem dúfať, že sa mi to aspoň z polovice vydarí tak dobre ako tebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty pásky myslím prodávají v Tigeru v Brně, nebo vietnamci je občas mají.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé to je super nápad. Vypadá to moc hezky :))) Na blogu zbývá posledních pár dní do konce soutěže o bělící pásky na zuby CREST. Přijď se podívat a vyhrát♥Blog Classy&Fabulous

    OdpovedaťOdstrániť
  5. DIEVČATÁ: Tie kamienkové pásky zoženiete u vietnamca. Tie farebné a s motívmi na rôznych stránkach, ako napríklad bellarose.sk, scrapatelier.sk, washipasky.cz :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeeej, vyzerá to naozaj krásne. Už dlhšie premýšľam, že si tieto pásky kúpim, takže ak na ne niekde v najbližšej dobe narazím, už budú moje. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  7. That looks lovely! Xx I love the design :D I've just started a blog of my own and if you're interested you are very welcome to visit. Followers are desperately needed!!! http://xbeyoutifulx.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť