18/9/14


A je to tu! Krásny prvý úspešný rok môjho blogovania je za mnou. Nikdy by som nepovedala, že práve ja budem niekedy blogovať a už vôbec nie, že mi to takto dlho vydrží... Začalo sa to čistou náhodou...

V jeden deň som bola s Kejmy na prechádzke, kde sme sa samozrejme bavili o rôznych veciach. A v tom mi medzi rečou povedala, že by som mohla skúsiť blogovanie. A prečo nie? Dlho som teda nad tým nepremýšľala a išla som do toho! Dokonca neviem, či som si náhodou už na prechádzke nevymyslela názov svojho blogu. Takže veľkú zásluhu na tom nesie práve Kamila, za čo jej veľmi pekne ĎAKUJEM! Blogovanie bolo pre mňa lákavé, bola to pre mňa určitá možnosť alebo priestor, kde môžem ukázať, čo vlastne vo mne je, čo ma baví, napĺňa a v čom vidím zmysel. Určite neľutujem, že som sa na túto cestu vybrala! Tento rok ma posunul o level vyššie,  pretože som sa naučila mnoho nových vecí, či už pracovať s fotkami, na dizajne blogu, našla som  si svoj štýl písania článkov a mnoho iných vecí... Samozrejme, že stále sa mám čo učiť a zlepšovať, aby to bolo ešte lepšie. Predo mnou je ešte kopec tvrdej práce, ale teším sa na to a ani raz som si nepovedala, že ma blog nebaví. Sú stavy, keď toho mám jednoducho dosť, nápady neprichádzajú, ale vtedy viem, že musím vypnúť a neskôr sa opäť k článkom vrátiť. Ale vždy sa tu opäť rada vraciam, rada si nájdem čas na blog, aby som sa vami  mohla o nejaké nové zaujímavosti podeliť. Beriem to ako svoju prácu. Je pravda, že mi blogovanie zabralo a zaberá mnoho voľného času a hlava mi snáď pracuje vždy, ale vždy to stojí za to!

A za to všetko ďakujem hlavne vám! Pretože o čom by vlastne bolo blogovanie, ak by články nemal kto čítať?! O ničom! Práve preto ma dňom, čo dňom  nesmierne tešíte. Hlavne vašimi komentármi, stúpajúcim počtom čitateľov, či už na blogu, facebook-u alebo na bloglovin-e! A za rok sa vás tu nazbieralo v peknom počte! Tiež sa vám chcem poďakovať za peknú účasť v predposlednej giveaway a tiež za vaše názory na môj blog! Verím, že vás môj blog baví, že sa tu vraciate vždy radi a pevne verím, že o rok sa tu stretneme opäť, ale pri druhom výročí! Zatiaľ sa s vami lúčim a prajem vám krásny slnečný deň! Vaša Vladies. :)



Photo by Vladies
Vladies

5 Komentáre

  1. Gratuluji k prvnímu výročí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k prvým narodeninám. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gefeliciteerd Greetz Edwin www.foto-edwin.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem, ja som sa dostala k blogu cez kamaratku pedtým som o ničom takom ani nevedela,je to taka menšia zabava pre nás:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj ja sa pripájam ku gratuláciám, nech sa Ti aj naďalej darí v tomto blogovaní a nech Ti pribúdajú ďalší noví verní sledovatelia. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť