Fight With The Wind In Your Hair


Už názov tohto článku vám napovie veľa. Pre tých, čo nerozumejú to v preklade znamená "boj s vetrom vo vlasoch". A poviem vám, že to teda bol boj! Zo začiatku bolo fajn len jemný vánok, ale postupne vietor naberal na svojich obrátkach a mne tiež naberalo na obrátkach. Už som si myslela, že ani nedofotíme. Otáčala som sa na všetky možné strany, rukami šermovala okolo hlavy, aby boli fotky aspoň trochu dobré a hlavne, aby som nemala vlasy ako na kolotoči. Ale aj napriek neželanému vetru si myslím, že fotky vyšli dobre, no nie? Prejdem konečne k outfitu, ktorý je opäť "poskladaný" z denimu, ale teraz v jeho svetlejšej verzií. Neviem čo sa so mnou deje, ale momentálne mám obdobie, keď sa obliekam od hlavy až po päty do denimu. Je pravda, že okrem riflí v mojej skrini nájdete len kožené nohavice, nohavice krémovej/telovej farby a v khaki alebo inak povedané v army green farbe. Inak mám vo svojej skrini samé džínsy, čo sa nohavíc týka, ale postupne si plánujem svoju zbierku rozšíriť o nejaké farby, napríklad o tie pastelové. Ale hlavne do outfitov zapojiť sukne. Aj také obdobie raz bolo, kde ste mohli na mne vidieť častejšie sukne ako nohavice, no momentálne je to naopak. Minule som si kúpila jednu zo sekáča s gingham vzorom, ktorý mimochodom túto sezónu bude hitom, mohli ste sa to dočítať v článku módne trendy na jar/leto 2015. Ale ešte pred tým, než ju na mne uvidíte si ju budem musieť zúžiť, pretože je o dve konfekčné čísla väčšia, ale za tých "pár drobných" čo by človek nekúpil a navyše aj v dobrej kvalite. No a čo "poskladám"nabudúce, tak to sa nechajte prekvapiť. Pevne verím, že to už nebude denim kombinácia. Prajem vám krásny a úspešný deň!


***Nezabúdajte sa zapojiť do SÚŤAŽ-e, ktorá končí o dva dni, už tento piatok. Stačí, ak splníte pár jednoduchých pravidiel a hráte o srdiečkovú krabičku s prekvapeniami.***













Blúzka: NY / Bunda, čipkovaný prehoz: Vintage / Džínsy: Terranova / Kabelka, topánky: Efekt Moda 


Photo by Beáta

Vladies

6 Komentáre

  1. To s tým vetrom poznám a platí presne to ako hovoríš, že to spočiatku vyzerá ako vánok a pri fotení je z toho zrazu víchrica. A ten denim Ti veľmi pristane, na fotkách si pôvabná.:-)
    Pekný deň Vladies
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I když vítr foukal, tak ti to moc sluší. Outfit je moc pěkný. Kabelka a boty úžasné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky aj s vetrom :) osobne mám rada fotky kde majú vlasy takýto pekný efekt "rozfúkaný"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, pri pridávaní fotiek som si všimla, že to celkom zaujímavo ukáže. :)

      Odstrániť