DIY: Plavky s kvietkovaným lemom


Milí čitatelia, po dlhšom čase Vás všetkých opäť vítam na Vladies blogu. Dôvodom prečo som za posledné obdobie nepridávala žiadne články bolo písanie bakalárskej práce a absolvovanie štátnych skúšok, ktoré sú už úspešne za mnou. Veľmi sa z toho teším. Neide len o radosť z toho, že po troch rokoch štúdia na vysokej škole som sa konečne dočkala základného titulu, ale ide o radosť z toho, že som opäť niečo pre seba spravila, opäť ma tieto tri roky a skúsenosti za ten čas, či už sú dobré alebo zlé niekam posunuli. Človek je o niečo múdrejší, teda aspoň mal by byť, vie viac informácií ako vedel, stretol sa s mnohými ľuďmi rôzneho charakteru a to všetko prispieva k nášmu osobnému rastu. Preto je dôležité si pre seba vybrať tú najsprávnejšiu cestu, i keď nie vždy sa to dá a hlavne nie vždy človek vie, ktorá je pre neho tá správna, po ktorej by mal kráčať. Je to diskutabilná téma a preto vás ďalej nebudem motať. V skratke som tým chcela povedať, že si vyberajte to čo vy sami považujete za správne a pre seba najvhodnejšie a nie niekto iný.

Mimochodom na facebook-u som vytvorila nový album PREDÁM, kde nájdete kopec vecí, ktoré už nenosím, nesedia mi alebo ich už v budúcnosti nevyužijem. Pri každej fotke nájdete potrebné informácie. Mrknite tam, možno sa vám niečo zapáči. V prípade záujmu mi môžete napísať správu na facebook-u alebo ma môžete kontaktovať na môj e-mail: vladimira.falatova@gmail.com.


Veľmi som sa na vás tešila! Nevedela som sa dočkať chvíle, kedy vám niečo napíšem respektíve pripravím pre vás zaujímavý článok. A keďže je vonku krásne teplo priam až horúco, tento článok mi prišiel ako najlepšia alternatíva. My ženy nemáme plaviek nikdy dosť, každý rok potrebujeme novú "výbavu", aby sme ohúrili svojho priateľa, svojich blízkych a predovšetkým uspokojili svoje vlastné vnútro, svoje vlastné ja. Nemusíte utrácať peniaze na nové plavky za to, aby ste boli považované za plážové divy. Stačí ak doma v hĺbke svojej skrine pohľadáte staršie plavky, ktoré nie sú ošúchané, vyblednuté, vyzerajú stále dobre len im niečo chýba. A to niečo im môžete dopriať napríklad v podobe ozdobného lemu, plavky budú vyzerať hneď inak a nikto nespozná, že to sú vaše staré plavky, ktoré ste plánovali vyhodiť. Letná sezóna ešte len začína, určite to stíhate za jedno poobedie a potom šup na pláž s nimi. Užívajte si krásnu slnečnú nedeľu. :) 

Potrebujete:

  • plavky 
  • 1,50 m ružičkových lemoviek 
  • nožnice
  • špendlíky
  • ihlu, niť 







Photo: Vladies & Beáta

6 Komentáre

  1. Po prvé, gratujem k štátniciam, musí to byť skvelý pocit. Mňa to čaká o rok :-)
    A tieto plavky, jednoducho paráda! Vyzerajú fakt skvelo, podľa mňa sa na tento článok oplatilo počkať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééé, fakt ma tento komentár zahrial pri srdci! :) Veľmi pekne ďakujem a o rok ti určite držím prst, veru je to skvelý pocit. ;)

      Odstrániť
  2. Veľmi vydarené plavky! Blahoželám k titulu. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne a originálne plavky. Ja nosím tiež rada bikiny , ale objednávam si ich cez internet. Nerada si vyberám spodnú bielizeň a plavky v obchodoch, kde mňa pozerajú predavačky a ďalší zákazníci. Keby som vedela háčkovať alebo šiť, tak si urobím vlastné, ale to mi bohužiaľ nejde :-) .

    OdpovedaťOdstrániť