Lady v červenom


Vonku je fakt škaredo. Všetci sme z toho počasia mdlí, nikomu sa nič nechce, ani mne sa nič nechce. Najradšej by som sa prevaľovala v posteli s časopisom v ruke a nerobila celý deň vôbec nič. Závidím ľuďom, ktorých náladu neovplyvňuje počasie a počas celého dňa si vedia náladu udržať v dobrej forme. Bohužiaľ ja to neviem, rýchlo podľahnem. Predsa len, ak by ste mali chuť sa rozptýliť, mrknite na DIY články. Vzhľadom na počasie je ideálny čas na kreatívne chvíle. Možno sa inšpirujete. Dnes je tento článok skôr o fotkách (vybrala som ich trochu viac), ako o ťukaní do klávesnice. Pevne verím, že mi to na dnes odpustíte a v najbližšom článku sa vám vyrozprávam viac.

Podotkla by som už len na názov tohto článku, ktorý mi navrhol môj veľmi blízky kamarát. Myšlienka vznikla na základe skutočností, o ktorých som nevedela ani ja. V hoteloch Kempinski je pracovná pozícia, ktorú zastáva výlučne žena oblečená v červenom saku. Jej úlohou je starať sa o hostí a o ich blahobyt počas pobytu a volá sa "Lady in red".

Mimochodom tak trochu organizačne. Chystám zopár zmien na blogu, hlavne čo sa dizajnu týka. Chcem si vybrať ten "správny", pri ktorom ostanem oveľa dlhšie ako doposiaľ. Taktiež v najbližších dňoch pre vás chystám súťaž (giveaway). Pevne verím, že sa vám bude páčiť a zapojí sa vás čo najviac. No a tiež mám pre vás pripravených mnoho nápadov, ktoré vám chcem ukázať preto sledujte nielen Vladies blog, ale aj facebook a instagram, aby vám nič neušlo. (:













Sako: Vintage / Tričko: Camaieu / Nohavice: NY / Kabelka, topánky: Efekt Moda  / Náušnice, prsteň: Klenoty Marta Jurkovská 


Vladies

6 Komentáre

  1. Veľmi ti to pristane, páči sa mi, ako si skombinovala červenú a ružovú. Mám tú kombináciu veľmi rada! :)) Mimochom nádherné lodičky. :))

    Upršané počasie mám veľmi rada, dokonca milujem búrky - sama neviem prečo, ale jednoducho je to tak. Práve keď je takto pod mrakom, mám pocit, že moja energia sa znásobuje! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Červená a růžová dohromady nikdy nevypadala líp! Umíš to krásně kombinovat! ♥

    Krásný večer! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný outfit i fotky a hrozně moc ti to sluší :) a název článku je pěkný! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky sú úplne TOP a teším sa na tie novinky, čo spomínaš v článku. :-)
    A som rada, že si prijala pozvanie do súťaže. Budem držať palce! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kombináciu červenej a rúžovej môžem vždy .... :-) super ! Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky veľmi Ti to pristane :)

    http://www.margifashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť