The time of black creations



Je piatok večer a ja som sa konečne zastavila. Opäť mi začalo obdobie, kde je potrebné stihnúť kopec veci a jednoducho dať svoje hobby bokom. V škole sa nám prezentácie a seminárne práce hromadia jedna radosť. O chvíľu sú na rade aj zápočty (jeden už mám za sebou), nehovoriac o blbých príkladoch, ktoré nám treba počítať na finančný manažment.  A aby toho nebolo málo, tak vo štvrtok mám skúšky v autoškole. Plus ešte musím odjazdiť zopár jázd. No, v takomto hektickom období som rada, keď je konečne večer a môžem ísť spať. Viem, že sa v tomto článku nájdete aj vy. Jednoducho si týmto obdobím prešiel a prechádza každý. Preto sa vám "vykecávam" lebo viem, že ma pochopíte. Ale našla som si chvíľku, aby som sa k vám prihovorila a ukázala vám pár pekných fotiek od Kriss Torjai.

Čo sa outfit-u týka, obliekla som sa od hlavy až po päty do čiernej farby. Niežeby ma toto hektické obdobie deprimovalo natoľko, žeby som chodila len v čiernej farbe, ale mala som "na ňu chuť". A čo je ešte zaujímavejšie. Spozorovala som na sebe, že keď sa cítim v pohode, som dobre naladená, tak si vezmem viac vecí v tmavých farbách. A naopak. Keď mi je smutno alebo som negatívne naladená, tak si na seba vezmem niečo farebné, niečo, čo rozveselí mňa aj moje okolie. Stáva sa to aj vám? Alebo som jediná, čo spozorovala na sebe tento fakt? 










Bunda: Efekt Moda / Rolák: Camaieu / Sveter: NY / Nohavice, ruksak: H&M / Topánky: Deichmann / Opasok: Orsay / Náušnice: Bižutéria / Okuliare: Letnyhit.sk 


6 Komentáre

  1. Taký jednoduchý a pritom výborne zvolený outfit, navyše nafotený v peknom prostredí. Sranda, tento týždeň som spoznala dve blogerky a obidve ste (ako aj ja) z Prešova, a u obidvoch som to zistila podľa outfitových fotiek :-D :-D Svet je predsalen malý :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. trochu veľa čiernej... ale to vôbec nevadí, lebo to všetko vyzerá sakra dobre!!!
    fakt super fotky a ty si na nich nádherná, ale to si vždy! :P.

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezky napsané! I já tam vidím samu sebe před pár lety! Když jsem dělala řidičák, tak při každé jízdě jsem se pěkně zapotila! Takže chápu a držím palce. Zápočty a zkoušky určitě zvládneš! Outfit se mi moc líbí a celkově i tvůj make-up <3 Rtěnka je boží! Jinak také mám dny, kdy kombinuji oblečení podle nálady ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky, taky se nejraději oblékám do černé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. toto je fakt super :) tiež mám občas chuť dať sa do čiernej :) skvelé :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky. Hlavne tá prvá je skvelá. Veľmi Ti to pristane Vladies :)

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť