Tipy na vianočné darčeky



Každý rok si lámeme hlavu nad tým, čo kúpiť našim blízkym. Vravíme si: "Veď on/ona všetko má, tak čo mu/jej kúpiť?" A nepomôže vám ani otázka: "Čo by si chcel/a na Vianoce?" Veru, nepomôže. Musíme zapojiť hlavu, kreativitu, chodiť z obchodu do obchodu a hľadať niečo originálne, čo by vystihovalo našich blízkych a zároveň aj potešilo. Ale nemusíte sa ničoho obávať, pretože po prečítaní tohto článku budete vedieť, aké "drobnosti" kúpiť svojim blízkym a ani vaša peňaženka nezaplače. Navyše tieto prekvapenia fungujú ako u žien, tak aj u mužov.


1. Svetrík s vianočným motívom - čo tak si spríjemniť vianočnú atmosféru aj vďaka svetríku s vianočným motívom? Momentálne sú nimi obchody preplnené a niektoré naozaj stoja za to. Nielenže budete mať z toho viacerí zábavu, ale navyše každé Vianoce bude mať na vás dotyčná osoba spomienku. Veľmi dobré kúsky kúpite v F&F, kde okrem svetrov môžete kúpiť tričko spolu s fixkou na textil a na tričko si tak môžete napísať zoznam tajných želaní, ktoré si prajete dostať pod stromček. 

2. Kniha - zanietených čitateľov určite poteší dobrá kniha. Pokiaľ poznáte obľúbený žáner svojich známych a viete, aké knihy majú radi, nemáte nad čím premýšľať. Novinky alebo tie "naj" knihy nájdete väčšinou na začiatku kníhkupectiev. Ak by ste si nevedeli rady, spýtajte sa predavačky alebo si prečítajte recenzie na internete. 

3. Diár / notes - ľudia, ktorí si potrebujú zorganizovať každý deň v roku sa iste potešia. A nielen oni, ale aj malé slečny. Ja osobne si nikdy neviem vybrať jeden diár, pretože každý je jedinečný a niečim zaujímavý. Veľmi pekne a ručne robené diáre zoženiete tu. Lacnejšie verzie nájdete tu. Alebo môžete vyrobiť vlastný diár a ozdobiť ho podľa vlastných predstáv. 

4. Slúchadlá - pri tejto kúpe vaša peňaženka možno trochu zaplače, pretože ide o drahší darček. Ale čo nespravíte pre svojich blízkych? Ľutovať nebudete, pretože tieto skutočne dobré slúchadla vydržia o čosi dlhšie než tie klasické. Zoženiete tu.

5. Rukavice, čiapky, šály - sú nielen povinnou výbavou na poriadne chladné dni, ale aj nevyhnutné módne doplnky, ktorými sa radi pýšime a nemáme nikdy dosť nielen my ženy, ale aj naše polovičky. Záleží len na vás, či vyberiete štrikované so zimným vzorom, bavlnené alebo kožené, s kožušinkou alebo bez, farebné alebo v neutrálnej farbe. 

6. Šálka na kávu/čaj - originálna šálka či už na kávu alebo na čaj vždy poteší a pri pohľade na ňu pozdvihne náladu. Preto hľadajte tie s mottami alebo s nejakým vtipným obrázkom, či textom. Na stránke tu si môžete navrhnúť šálku s vlastným textom alebo obrázkom. 

7. Telové mlieko - nielen krásne prevonia, ale aj hydratuje. Ako soľ ho potrebujeme v lete, tak aj v zime. Ak sa trafíte do vône, zaručene vám dotyčná osoba bude vďačná. Ja osobne môžem odporúčať telové mlieko s vôňou kakaového masla od Avon-u, ktorý nájdete tu.

8. Sviečky - malé potešenie, ktoré pohladí našu dušu. Opäť môžete priložiť ruku k vianočnému dielu, pretože nabudúce vám prezradím, ako vyrobiť vlastné originálne sviečky, ktoré môžete darovať svojim blízkym. 

9. Vankúš - s peknou farebnou kombináciou, vzorom, citátom, mottom alebo vtipným textom sa bude nejednej/mú dobre zaspávať. Široký výber originálnych vankúšikov na podarovanie nájdete tu.

10. Hodinky - nejednej z nás sa zaligotajú oči, keď pri otvorení čarovnej krabičky previazanej mašličkou v nej zbadajú krásne hodinky. Slúžia nielen na sledovanie rýchlo plynúceho sa času, ale sú skvelým doplnkom, pretože slúžia ako šperk. Rovnako ako aj dámy, tak aj páni sa potešia kvalitným hodinkám, ktoré nájdete tu.

11. Kozmetika - taká klasika Vianoc. Nejednej z nás sa na policiach nahromadí veľké množstvo vianočných setov a kozmetiky všelijakého druhu. Preto by som vyberala produkty, ktoré má dotyčná osoba naozaj rada a viete, že ich aj využije a neostanú jej len tak ležať na polici v kúpeľni. 

12. Prívesok na kľúče - ozdobiť môžeme nielen seba samých, ale napríklad aj svoje kľúče. Opäť ako pri šálke, tak aj pri kľúčenkách platí, že osoba bude mať pri pohľade na ňu lepší deň. Ak chcete štýlové, hravé a kľúčenky plné farby, tie nájdete tu, ak chcete niečo jedinečné, vyberajte tu


Koláž: Vladies

5 Komentáre