Kožušinové doplnky


Na zime, okrem čiapok a dlhých maxi šálov, milujem aj kožušinky. Či už sú to samotné kožuchy rôznych farieb alebo kožušinové doplnky. Taký kožuch, ktorý by mne padol do oka, a v ktorom by som sa cítila pohodlne, som ešte nenašla. A aj  keď som našla, nemali moje číslo alebo mi nesedel. Niektoré sú veľmi pekné, najmä svojou farebnosťou, ale vyzerám v nich ako maco. Vo všeobecnosti, kožuchy sú z hrubého materiálu, tým pádom pridávajú pár kíl navyše. Preto by sa im mali vyhnúť silnejšie ženy. Ale aj tu platí pravidlo, treba skúšať, skúšať a skúšať. Niekedy by ste na prvý pohľad nepovedali, že vám niečo pristane alebo ak sa pozriete na daný kúsok, tak si možno poviete "toto by som si na seba nedala, to mi nepristane", ale možno zmeníte názor, keď daný kúsok vyskúšate na vlastnej koži.


A vrátim sa späť ku kožušinám. Keďže nemám kožuch, zatiaľ si vychutnávam kožušinku na doplnkoch, akým je hrejivá čelenka a kabelka. Nosím ich naozaj rada! Čelenka v chladných dňoch zahreje a do kabelky sa zmestia všetky moje potrebné maličkosti. Jednoznačne k zime kožušina patrí (bude mi ich ľúto odložiť  "na dno" skrine a opäť ich vytiahnu o rok)! Ale len ta umelá! Som proti takému týraniu zvierat a zaobchádzaniu s nimi. Berieme im to, bez čoho nemôžu prežiť. A to všetko len preto, aby sme sa páčili, mali pocit luxusu, aby sme boli oblečené v najnovších trendoch, ktoré sú mimochodom na nič, pretože sa menia rýchlejšie, než si stihneme vymeniť ponožky (štýl je jedinečný, je váš, pretrváva naveky, zakladajte si radšej na ňom). Z čoho mi je naozaj, ale naozaj smutno je fakt, že práve vplyvný ľudia (módny návrhari, celebrity, ľudia s väčším rozpočtom, ba aj bloggerky a ďalší), ktorí by to mohli ovplyvniť, to naopak podporujú! Tak ako človek nedokáže prežiť bez  kože, ani zviera bez srsti. Nerozumiem prečo to dnešní "vyspelí" (mali by sme byť) ľudia stále nedokážu pochopiť!


OOTD: Kabát, nohavice: NY / Sako: od babky / Rolák: Camaieu / Čižmy: Reno / Kabelka, čelenka: F&F / Rukavice: Vintage


Foto: Beáta F. 

12 Komentáre

  1. luxusná ruská deva... ale nie, nádherná si a tá červená v tom tak krásne žiari! a v kombinácií so sivou (mojou obľúbenou farbou) - nádhera! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasná♥ ta čelenka tomu dodává na luxusnosti :)
    - Šárka -

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Můj styl tohle moc není, ale líbí se mi ta kabelka! :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tvoj outfit mi pripomína taký ruský nádych :D
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne :) tá čelenka je bohovská

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásna! kožušinkové doplnky žiadne nevlastním, ale kožúštek by som brala, len zatiaľ som nenašla ten správny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nakoniec áno, našla som čierny kožuštek a dokonca aj za dobrú cenu :D :).

      Odstrániť