Outfity na Valentína


Valentín nám už klope na dvere a vy stále neviete, čo si obliecť na romantický večer? Po preštudovaní tohto článku s deviatimi inšpiratívnymi outfitmi to hravo zvládnete. Na výber máte niekoľko variantov a je len na vás, ktorý si vyberiete.

Hoci máme dni, kedy nám je (úplne nie) jedno, čo máme na sebe oblečené, či sme alebo nie sme nalíčené, či máme vhodný účes alebo nemáme. Nehovoriac o chvíľach, keď ideme von so svojou milovanou polovičkou a povieme si: " veď on ma už pozná, dnes sa nemaľujem" alebo "zoberiem si len džínsy a tričko, dnes nemám chuť sa parádiť". Každá z nás má aj také chvíle, ale nemali by byť často. Aj keď nás chlapi milujú nenalíčené, oblečené aj v klasických džínsoch, ale nezabúdajte, že ak si chceme chlapa udržať, mala by žena pôsobiť žensky, byť neodolateľnou a vedieť používať svoje tajné ženské zbrane. A kedy ich nevyužiť lepšie než na Valentína? Práve 14.2 je čas na romantický, nikým a ničím nerušený večer. Deň, kedy môžete osláviť vašu lásku veľkolepo s mnohými prekvapeniami. A najväčším prekvapením pre chlapov sme my samé, pekne oblečené, upravené a voňavé. Tak sa "nahoďte" a užívajte si krásny večer vo dvojici. 

PS: Nezabúdajte na pekné spodné prádlo! 
Outfit č.1 - Dlhé šaty v krvavočervenej farbe z vás spravia tú právu dámu. Oživte ich doplnkami v striebornej alebo zlatej farbe. 
Outfit č.2 - V čiernych obtiahnutých šatách krásne vynikne vaša postava a v kombinácií s červenou budete zaručene neodolateľná. 
Outfit č.3 - Ak neobľubujete červenú farbu a nemienite si ju na seba dať ani v prípade Valentína, stavte na tmavomodrú farbu, ktorá z vás spraví kráľovnú večera. 

Outfti č.4 - Vaše krásne štíhle nohy vyniknú nielen v sukni, ale aj v kožených nohaviciach. Pre neodolateľný vzhľad si k ním obujte lodičky na vysokom opätku.
Outfit č.5 - Ak máte rada pohodlnosť a ani kvôli tomuto dňu sa nevzdáte tenisiek, klasický outfit oživte tričkom alebo svetrom v červenej farbe s tematickým vzorom. Sexi vzhľad dosiahnete, ak si sveter spustite z jedného ramena a necháte provokovať vykukajúcim ramienkom vašej spodnej bielizne. 
Outfit č.6 - Elegantnou a šik zároveň sa stanete aj v prípade bielych nohavíc s pukmi a červeného rafinovaného crop topu. 

Outfit č.7 - Nohy vám predĺži dlhá, úzka, čierna sukňa, ktorú oživte výrazným topom a lodičkami.  
Outfit č.8 - Hravý a pritom romantický štýl dosiahnete pomocou čiernych mokasín, krátkej bielej sukni s čipkou a crop topu v červenej farbe. 
Outfit č.9 - Neodolateľne sexi budete v koženom korzete alebo crop tope. Dávajte si pozor, aby ste neodhalili až príliš nahej kože (aspoň nie v takom podaní). Vykompenzujte to zaujímavou sukňou v midi dĺžke. 


Koláže: Vladies 

5 Komentáre

  1. Super outfity, me se nejvic libi ty cervene kratke topy :)

    www.poshlife.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně se mi líbí ten červený kabát a černé šaty! Jinak outfit jako celek to pro mě vyhrál ten 7. nebo 9.!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, kabátik je úžasný. Možné ho je dostať tuším v Mangu :).

      Odstrániť
  3. Juj, no ako to poviem, vedela by som si vybrať! :D Napríklad tretí, štvrtý, šiesty, no najviac ma dostala osmička! :)

    OdpovedaťOdstrániť