#INSTA.Vladies


Instagramovému ošiaľu prepadol hádam každý, a takmer každý má na instagrame vytvorený účet. Nie je sa čomu diviť. Nájdeme na ňom mnoho inšpirácie, inšpiratívnych ľudí, fotiek, videí, navyše môžete aj na ňom chatovať, ale to som zatiaľ nevyskúšala. Povedala by som, že instagram je najmä pre ľudí, ktorí radi fotia. Pre mňa osobne je naozaj veľkou dávkou inšpirácie. Inšpirujem sa aj ja a veľmi rada. Neskôr to zužitkúvam na svojom blogu, svojom insta účte - @vladiesblog, či Facebook-u. Pamätáte sa na to, ako sa hovorilo: "Ak nemáš Facebook, akoby si ani neexistoval"? Dnes sa tak hovorí o instagrame. Každý sa snaží spraviť čo najkrajšie, "najtrendy" fotky, aby zaujal a nazbieral si čo najviac srdiečok, a samozrejme followerov (sledovateľov). Niekomu srdiečka padajú rad za radom, iní ich majú menej. Ale netreba to s ich zbieraním vzdávať. Dôležité je, aby sa to páčilo vám, pretože je to vaša fotka (pokiaľ ju od niekoho nestiahnete, čo však môžete, ale vždy uveďte autora). Nikdy neviete, kto na vás natrafí a komu sa zapáčite a to neplatí len pri instagrame. Preto robte to, čo vás baví a čo sa vám páči (:

A prečo vlastne sledovať Vladiesblog na Instagrame? Pevne verím, že sa mnou nechávate radi inšpirovať.  A práve preto, aby vám nič neuniklo, pretože nie všetko dávam na blog alebo Facebook, sledujte aj môj insta - @vladiesblog. Predstavím vám ďalšiu časť svojej tvorby, dozviete sa, čo sa mi páči, čo mám rada, čo robím, kde chodím a pod.


Okrem bohatých inšpirácií, ktoré instagram ponúka, milujem na ňom aj to, že je akýsi"zálohovač času" alebo ho možno nazvať ako fotoalbum. Kedykoľvek sa môžem pozrieť alebo vrátiť do svojej minulosti, do svojich jednotlivých životných etáp. Fotky prezradia veľa. Držia si svoju spomienku, vyjadrujú akúsi energiu, ktorá prechádza na iných. A práve to sa mi páči. 

A čo my na instagrame príde divné (možno nie tak úplne)? Kto už má instaúčet vie, o čom budem písať, kto nemá, pochopí, ak si ho založí. Najviac "ľúbim", ak vás followne osoba, ktorá má vyše 12 tisíc followerov alebo nejaký pofidérny vytvorený účet, a po dni alebo pár hodinách (ak osobu späť nefollownete) si vás odfollowne. Je to tiež dobrý ťah, ako získať nového followera. 


A aký názor na Instagram máte vy? Čo sa vám na ňom páči alebo nepáči?



Foto: Vladies 

8 Komentáre

  1. Ja som tiež taký menší závislák na instagrame, aspoň 10x denne ho musím skontrolovať a keď 3 dni nepridám fotku, už som nervózna:D tvoj je naozaj nádherný, fotíš krásne fotky!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že je návykový a núti človeka stále pridávať fotky. Ďakujem veľmi pekne :) ❤.

      Odstrániť
  2. Skvelé fotky! :) Tiež beriem insta ako akýsi album a rada sa niekedy vraciam k niektorým momentom :). A tiež presne poznám tie "divné" osoby :D

    OdpovedaťOdstrániť