Zaful bunda


Premýšľam nad tým, či mám byť vôbec rada, že je vonku (na konci novembra) teplo alebo nie. Totižto niežeby som nebola rada, ale má to svoje pre aj proti. Koncom leta sme si doma vždy vravievali:"Keby bolo tak teplo stále". Áno, teplé počasie je vždy príjemnejšie než upršané a hmlisté alebo keď je 5 stupňov pod nulou. Lenže o chvíľu nám na dvere klopú Vianoce a patrilo by sa, keby začalo poriadne "tuhnúť". Uvidíme, možno sa dočkáme. Len toľko úvahy na začiatok...

Začala som zámerne s počasím, pretože u nás pár dni svietilo slniečko a bolo príjemných 14 stupňov. Práve vtedy som zo svojho šatníka vytiahla novopečenú bundu od Zaful.com. Dokonca som si k nej po dlhej dobe obliekla sukňu, ktorú som ulovila koncom leta v sekáči. Milujem jesenné farby, ako napríklad vínovú, olivovo-zelenú, šedo-modrú a hnedú. Teraz mi k týmto spomínaným odtieňom pribudol aj jantárový, ktorý patrí konkrétne pod žltý odtieň. Bundu som si obľúbila hneď a to nielen kvôli jej farbe. Má dobrý strih a je príjemná na dotyk. Jedinou nevýhodou je to, že sa opasok stále zošmykuje, preto si treba spraviť na opasku uzly, aby som ho nestratila. Nielen túto, ale aj iné skvostné bundičky, či kabáty (ja som chcela bundu v pastelovej farbe s výšivkami, tá bola božská, ale nad limit) nájdete na stránke Zaful.com. Pekným kúskom môžete potešiť nielen seba, ale aj svoju sestru, mamku...skvelý darček pod stromček, čo poviete? 

Outfit som ozvláštnila netradičnou (pre niekoho) a trendy kombináciou roláka spolu s topom. Kedysi sme tielka, spodnú bielizeň, či "nočné košielky" schovávali pod tričkom, či v posteli, no dnes je to presne naopak. Možno nie každému "vonia" tento trend, no aspoň to skúste. Niekedy práve to, čím opovrhujete sa vám po určitej dobe môže zapáčiť. Ale to, či sa vám to bude páčiť, či sa v tom budete cítiť dobre a či vám to bude vyhovovať, sa nedozviete, pokiaľ si to nevyskúšate samé na vlastnej koži. Takže šup šup, veľa skúšajte, experimentujte, hrajte sa s módou, ukážte naplno svoj štýl! 









 #OOTD: Rolák: Camaieu / Top, sukňa: Secondhand / Bunda: Zaful,com / Kabelka: F&F (stará kolekcia) / Tenisky: H&M 







12 Komentáre

  1. Wow, tak ta bundička vypadá vážně dokonale! Oživí tak každý outfit, super kousek! A fotky jsou nádherný :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, presne tak. Svojou farbou je nápaditá. Ďakujeme veľmi pekne! :) ❤.

      Odstrániť
  2. krásna farba bundičky :) tento rok som si tiež chcela kúpiť nejakú farebnú koženú, keďže mám len klasickú čiernu,ale nevyšlo mi to nejak :) aspoň som sa vyhla problému s opaskom a uzlíkmi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si teda vyhla :). Ale nie sú všetky také, kde je potrebné robiť uzlíky (vidíš, už ťa lákam nakupovať :D ;)) a ďakujem ❤.

      Odstrániť
  3. Vladka, toto je jeden z najkrajších outfitov, aké som v poslednej dobe videla! Úplne dokonale si to skombinovala, navrstvila, a och, veľmi sa mi to páči!♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééééj, toto ma veľmi potešilo :). Ďakujeeem!!! ❤ ❤ ❤

      Odstrániť
  4. Bundička je krásna, tiež som po nej pokukovala :) Sekne ti :)

    OdpovedaťOdstrániť