Magnólie



Veľmi dobre si pamätám na svoje začiatky v blogovaní, keď som ešte fotila s digitálnym fotoaparátom, neskôr so zrkadlovkou. Veď kto by si nepamätal, až tak dávno to zase nebolo. Outfity mi fotila vždy mama, všetko ostatné, ako napríklad diy a rôzne inšpirácie som si fotila a upravovala sama a stále to aj takto robím. Vždy som svoju mamu kritizovala, nech sa postaví sem, nech fotí takto, nech ma berie z takého uhla a podobne. Niet divu, že zo mňa bola poriadne na "nervy", veď aj mňa by z toľkých rečí bolela hlava. Teraz sa na tom smejem, veď máme pekné spomienky, ale vtedy nám veru do smiechu nebolo a veľa krát sme sa stihli aj pohádať. Raz mi povedala vynikajúcu vetu: "Bude dobré, ak nebudeš príliš tlačiť na pílu". Je pravda, že som sa postupom času ukľudnila, veci až tak neprežívam ako kedysi. Je to aj tým, že som si neskôr začala hľadať fotografov a tí už vedeli, ako, a kde sa postaviť, ako fotiť a podobne. Tým pádom mi veľa starostí a stresu, ktorý som si niekedy vyvolala sama, ubudlo. Lenže minule sa mi "staré časy" vrátili, ale trochu inak. V niektorom článku som vám spomínala (možno na instagrame), že môj malý sen je mať fotky pri magnóliach. Áno, je to gýčové, ale moje srdce po tom veľmi túžilo a srdcu nerozkážeš. Predošlé roky mi to nevyšlo a tentokrát to tiež nebolo ružové. U nás v Prešove a okolí začala pre dlhú zimu príroda kvitnúť o čosi neskôr, než na západe. Do toho prišiel sneh a u nás našťastie len mierne mrazy. Začala som sa lúčiť s myšlienkou, že pri magnóliach ešte niečo pofotíme, ale predsa sa podarilo. Alebo nepodarilo? Príliš som riešila, kedy už konečne tie magnólie vykvitnú. Tiež som riešila to, aby bolo pekné počasie,  aby nepršalo, keďže semišové topánky sú ako špongia. Prišli sme na miesto činu a ostala som mierne zaskočená, povedala som si, že tie magnólie sú už škaredé, snáď niečo pekné pofotíme. Začali sme teda fotiť a neskôr sme sa museli poponáhľať, pretože začalo pršať...bolo fakt škaredé počasie. Vravím si to je asi osud, ktorý mi veľmi neprial. Aj výsledok je taký...s ktorým sa veľmi nestotožňujem. Možno zbytočne preháňam, riešim alebo opäť tlačím na pílu?! Ale fotky s magnóliami a outfitom sú na svete a tu je výsledok. Čo poviete?

*PS: Žeby opäť osud? Práve na mňa na facebooku "vybehlo" pár múdrych slov od neznámeho autora: "Nemusíme stále brať všetko vážne a neustále niečo riešiť. K vlastnostiam spokojného človeka neodmysliteľne patrí aj schopnosť sa na určité vecí, ľudí z vysoka...(veď viete čo) :).









#OOTD: Džínsy: Reserved / Šaty: Zaful / Clutch kabelka: Vintage / Lodičky: Topankovo / Náušnice: Jej.sk




Foto: Kriss Torjai Photography




14 Komentáre

  1. Tleskám fotografovi/ce, nádherné fotky <33

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je krásne! Som rada, že sa ti tvoj mini sen splnil a môžeš byť ozaj spokojná, pretože fotky sú dokonalé♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tým tlačením na pílu to poznám a veru ak to človek nechá tak vtedy je to najlepšie :) A čo sa týka fotiek s magnóliami pre mňa to nie je gýč, ale stále to bude krásne :) A je jedno koľko ľudí sa s nimi fotilo, no a čo :D Aj s Eiffelovkou sa každý fotí :D Inak fotky sa mi páčia a outfit je krásny, veľmi pekne si to zladila a topánky sú úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. práve dnes som si tie šaty skúšala v Mangu a nevedela som sa rozhodnúť či ich zobrať, lebo boli trochu krátke.. ale ako pozerám s nohavicami vyzerajú tiež super! :) a fotky sa naozaj vydarili ;) ja som tohto roku nestihla pri magnólii vôbec a to som to mala naozaj naplánované :D snáď budúci rok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je dosť možné, že si vyššia, než ja a tým pádom ti sú kratšie :). Je pravda, že ani ja nemôžem veľmi dvíhať ruky a celkovo si musím dávať pozor, aby potom nebolo vidieť to, čo nechcem :D. Ďakujem veľmi pekne, snáď ti to na budúci rok vyjde :) ♥.

      Odstrániť
  5. nádherné fotky! dokonalé! a k tomu tlačeniu na pílu, ten výrok je veľmi pravdivý, ale niekedy je to ťažké aj naozaj spraviť, pretože ak si taká perfekcionistka ako ja, tak ti úplne rozumiem :D všetko musí byť tip top a najlepšie hneď :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem/e veľmi pekne! :)
      .
      Presne tak! :D Ako keby si hovorila za mňa :D. Všetko tip-top a najlepšie hneď, veď aj dnes som zhruba pol dňa vyberala fotky k ďalšiemu outfitu :D. Jednoducho, sme perfekcionistky :D ♥.

      Odstrániť
  6. Vypadáš na fotkách přímo dokonale! :) A takové fotky jsou fakt pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť