Smaragdová farba v zimnom období



Krásnu sobotu Vám prajem! Hneď na začiatok sa vám chcem POĎAKOVAŤ za všetky vaše komentáre na blogu, ktoré mi včera zlepšili náladu! Niežeby bol včerajší večer zlý, ale viete...nie je nič krajšie, ako  keď otvorím e-mail a vidím kopu pozitívnych komentárov. :)

Hneď viem, že môj koníček, v podstate moja práca má zmysel, baví vás to a mňa tiež. Takže ešte raz vám ďakujem a tiež ďakujem všetkým, ktorý ma podporujú aj na facebook-u. Nesmierne ma to posúva a ženie vpred! Teraz prejdem k outfit-u! Áno, k tomu spomínanému outfit-u s čiapkou, ktorú ste mohli vidieť v tomto diy článku. Je to jednoduchý zimný outfit, ktorý skvelo zahreje vďaka teplej bunde a svetru v smaragdovej farbe, ktorá bola mimochodom farbou minulého roka. K ním som zvolila nohavice v sivej farbe, čierny šál a čižmy, za ktoré sa vopred ospravedlňujem, pretože sú špinavé. Pred fotením som si ich stihla nechtiac zašpiniť a mokrú handru zo sebou nenosím. :D To len tak vysvetlenie na okraj. Pre dnešok je to odo mňa všetko a prajem vám krásny víkend! 

*PS: Giveaway!









Bunda: Vintage / Sveter: Terranova / Nohavice: New Yorker / Šál: Od mami / Čižmy: Efekt Moda / Čiapka: Vladies (DIY) / Prstene: Orsay 


Photo by Beáta
Vladies

9 Komentáre

  1. Krásny outfit ako vždy, čiapka je perfektná a do tvojej farby vlasov som sa práve zaľúbila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekny outfit.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neuvěřitelně krásné vlasy, toto je kadeřnická barva nebo nějaký odstín prosím? moc krásná barva!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. N!KA MANIAC: Ďakujem pekne, je to farba na vlasy kúpená v DM drogerií značky Lorea´l Casting a číslo farby 7304. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuji za odpověď, taková barva se nevidí často :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Vladies, velmi pekny outfit, aj farebne pekne zladene, ja tuto zelenu mozem. :) ta dyi ciapka nema chybu! Si kocka!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Si veľmi krásna na fotkách Vladies. A outfit je parádny, pričom si najviac na ňom všímam tú čiapku. Skvelo spravené :-)

    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pání :OOOOOO strašně moc ti to sluší!!! :) vypadáš jk MODELKA!!!! :) a ten outfit je úžasný! :)

    OdpovedaťOdstrániť