Boyfriend Jeans!



Príjemný slnečný deň vám prajem! Po dlhšej dobe vám opäť pridávam článok s outfit-om. Momentálne mám toho veľa a musím dať prednosť iným povinnostiam, než čomu by som naozaj chcela. Preto s veľkou pravdepodobnosťou budem tento mesiac pridávať menej článkov. Ale verím, že mi to odpustíte a vždy sa budete tešiť na ďalšie nové príspevky.

Ak na týchto fotkách hľadáte sneh, tak márne. Totiž to tento outfit bol fotení už dávnejšie, ešte pred tým než biela perina stihla prikryť našu zem. Práve vtedy som zo skrine vytiahla novo zakúpené boyfriend džínsy, ktoré sú mimochodom veľmi pohodlné a ktoré ešte na mne určite uvidíte... Prajem vám pekný týždeň! 







Kabát: New Yorker / Tričko: Vladies (DIY) / Nohavice: Terranova / Šál, čiapka: Vintage / Timberlandy: Clara Barson / Prstene: Orsay 

Photo by Beáta
Vladies

3 Komentáre

  1. Ze začátku jsem jim moc nefandila, ale postupem času se mi tyhle jeany opravdu začínají moc líbit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie bambuľky na konci šálu nemajú chybu. Super džínsy, ktoré si veľmi pekne zladila so zvyškom outfitu. Svedčí Ti to! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím říct, že outfitem si mě opravdu zaujala:) Barva šály je perfektní a hrozně k tobě sedí. V kombinací s čepkou a proužky je naprosto geniální:))
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť