DIY: Fotorámik


Fotka nie je len obyčajný fotopapier, na ktorom je niečo vytlačené. Alebo áno? Ja to vnímam skôr takto. Fotky zachytávajú krásny daný moment, našu radosť, smútok, krásu, niečo, čo chceme vyjadriť, niečo, čo si nechceme uchovať len v pamäti, ale aj na papieri. Fotky sú podľa mňa najkrajším prostriedkom, ako si uchovať kúsok z minulosti. Niektoré fotky nás inšpirujú, na niektoré sa pozeráme radi, pretože nám niečo pripomínajú alebo si pri nich radi zaspomíname. Preto som sa dnes rozhodla pre vás pripraviť tento diy článok, na základe ktorého sa dozviete, ako si spraviť pekný fotorámček pre vašu obľúbenú fotku. Pevne verím, že sa vám pri tomto fotoráme bude spomínať ešte lepšie a navyše pekne vyplní a oživí váš interiér.




Potrebujete
  • fotorámik
  • priesvitné farebné kamienky
  • ružovú akrylovú farbu 
  • štetec 
  • sekundové lepidlo 


Krok 1: Fotorámik omaľujeme ružovou akrylovou farbou. Ak máte rám, ktorý je lakovaný, najprv ho prebrúste brúsnym papierom, a až tak ho začnite maľovať. 
Krok 2: Po uschnutí akrylovej farby pomocou sekundového lepidla, prilepíme priesvitné farebné kamienky na fotorámik. Môžete nimi oblepiť celý fotorám alebo len jeho časť.





Photo: Vladies

Vladies

4 Komentáre

  1. Úžasné jako vždy! Nejkreativnější slečna, kterou znám!

    With love,
    Suzy ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto je nádherné, podľa mňa je fajn, že sa takýto jednoduchý rámik dá ľahko a rýchlo zmeniť na niečo takéto nádherné a netreba míňať viac peňazí na nejaké vyčačkané rámiky. Si veľmi šikovná a kreatívna! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť