Outfity na Silvestra


Už zajtra o polnoci privítame nový rok 2016. Samozrejme so starým rokom sa chceme rozlúčiť veľkolepo. Okrem toho, že vyberáme vhodné miesto, kde oslávime odchod starého roka a príchod toho nového, premýšľame aj nad tým, čo si vlastne oblečieme, aby sme aj poslednú noc v tomto roku zažiarili. Ak ste sa doteraz nerozhodli alebo si neviete dať rady s oblečením, poradím vám, čo si vlastne vybrať, aby ste večer žiarili ako hviezdy. Pripravila som si pre vás zopár nasledovných silvestrovských outfitov, tak poďme na to!


Kedy inokedy si na seba vziať "trblietky" než na Silvestra? Táto udalosť si to priam žiada. Trblietať sa tento večer musíte. Ak sa bojíte výraznejších farieb, vyberte si radšej šaty v striebornej alebo zlatej farbe. Vyberajte ich podľa toho, aká farba pristane vašej pleti. Šaty sú výrazným kúskom vášho celkového outfitu, preto buďte pri doplnkoch opatrná. Nie nadarmo sa hovorí, že "menej je niekedy viac" a pri týchto šatách to platí dvojnásobne. Preto to s trblietkami nepreháňajte. Chcete vyzerať vkusná dáma a nie ako disco guľa. 

Ak sú na vás šaty s trblietkami priveľa, skúste top s trblietkami, ktorý je menej výrazný. Skvelo si rozumie nielen s nohavicami, ale aj so sukňou A-čkového strihu. Aby ste získali pár centimetrov navyše, obujte si k sukni členkové čižmy na hrubom podpätku. Tieto čižmy majú ešte jednú výhodu, bude sa vám v nich pohodlne tancovať. Neriskujete tak, vyvrtnutie členka.  


Príjemný večer môžete stráviť aj v týchto trendy kúskoch. Máte krásne štíhle nohy? Oblečte ich do kožených nohavíc. Stačí si k ním vziať bielu blúzku a teplý kožuch na zahriatie. Také jednoduché a pritom efektné. 

V prípade, ak sa chystáte na veľkolepú udalosť, dlhšími šatami, kožúškom a clutch kabelkou nič nepokazíte. Šatám dodáte punc elegancie pomocou metalických doplnkov, napríklad lodičkami v zlatej, striebornej alebo medenej farbe. 


Koláže: Vladies

2 Komentáre