Business style


Poslednú dobu u mňa môžete vidieť rôznorodý mix štýlov v obliekaní. O čosi intenzívnejšie ich uvidíte v nasledovných článkoch, ktoré mám pre vás pripravené. A nielen poslednú dobu, vlastne vždy, to som ja. Taký chameleón. Môj štýl obliekania ovplyvňuje nálada, a to, ako sa prebudím do dňa. Niekedy mám chuť na eleganciu, niekedy na streetstyle, láka má aj grunge alebo hippie štýl a pod. V podstate to všetko môžete postupne u mňa vidieť na blogu.

Dnes to bude elegantný štýl, písaní podľa pravidiel. V tomto outfite sa nájdu najmä dámy, ktoré pracujú v kancelárií. Je jednoduchý, vyskladaný zo základných kúskov a oživený kabelkou v bordovej farbe. Základnou súčasťou outfitu je biela blúzka. Tích by ste mali mať (podľa mňa) v šatníku niekoľko a v niekoľkých materiáloch. A neplatí to len pre dámy, ktoré pracujú v kancelárií. Zvolila som nohavice s pukmi, ktoré sú momentálne naozaj trendy a perfektne sedia na postave. Ja som tie svoje hľadala dlhšie, až kým som nenašla tieto. Čakali na mňa konkrétne v F&F, a sú z najnovšej kolekcie. Čerešničkou na torte sú tiež základné kúsky, ktoré by sa mali nachádzať vo vašom šatníku. A to, čierne sako a čierne špicaté lodičky, ktoré nemajú "zabíjací" opätok. Aj takto sa dá vytvoriť trendy, pohodlný a elegantný outfit.

Musím vám tiež povedať, že toto bolo naozaj jedno z mojich obľúbených fotení. Podľa môjho názoru sa podarili skutočne krásne zábery, ktoré majú tú správnu atmosféru. A za tieto krásne fotky môžem veľmi pekne ďakovať fotografovi Petrovi Basalovi. Čo poviete? :)

*PS: Nezabudnite sa pozrieť aj na Facebook, kde sa dozviete, ktorá z vás vyhrala súťaž o balíček v pastelových farbách.  





#OOTD: Sako: Second-hand / Blúzka: Lidl / Nohavice, kabelka: F&F / Lodičky: Altero / Okuliare: letnyhit.sk


Foto: Peter Basala

8 Komentáre

  1. Skvělý outfit! Ta blúzka je úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kalhoty a kabelka jsou moc pěkné! Celý outfit vypadá dokonale!
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasny outfit a este krajsie fotky. Velmi to to svedci Vladka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Byť že mám radši takový ten dívčí styl s rozevlátou sukénkou, čas od času zašátrám ve skříni a vytáhnu pouzdrovku, ve které se hnedle cítím o trochu víc žensky :)
    K.
    The-not-so-girlygirl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Postupne sa mi sukne v skrini hromadia, čiže určite uvidíš na blogu aj "sukňové outfity". Ale áno, súhlasím s tebou. Je dobré sem-tam odložiť tenisky a džínsy, a vytiahnuť sukňu s vysokými topánkami, čiže ukázať tak svoju ženskosť :).

      Odstrániť