Narodeninové dievča


A je to tu! Opäť o rok staršia, o niečo múdrejšia a skúsenejšia. Len keby sa ten vek šplhal smerom dole a nie hore. Bohužiaľ, to sa nedá zastaviť a ani nijako ovplyvniť. Ale stále nemám dôvod na smútok, keďže mám "len" sladkých 23-rokov a celú mladosť a život pred sebou. Lenže tieto roky svojho života vnímam, ako tie najkrajšie. Ak by som mohla zastaviť čas, bolo by to teraz. Človek je mladý, zdravý, vitálny, zväčša len študent alebo brigádnik, nemá žiadne veľké záväzky, nemusí sa starať o domácnosť a deti (pokiaľ ich nemá). Samozrejme, sú ľudia, ktorý si už aj v tomto veku zakladajú rodiny a pracujú na plný úväzok. No, v mojom prípade to tak nie je, a zatiaľ som spokojná a nemienim to zmeniť. Toľko k mojej 23-ke! Idem teda tie moje narodeniny osláviť a som zvedavá, čo mi tento rok prinesie. Dúfam, že sa mi nejaké tie sny naplnia a že sa mi bude minimálne tak dobre dariť, ako doteraz. A to prajem nielen sebe, ale aj vám ostatným. Tak teda všetko dobré!

*PS: Všetko najlepšie Zuzanám! 




#OOTD: Šaty: Terranova / Náušnice: Jej.sk / Lodičky: Vices (topankovo.sk) / Balóny: Tedi


Foto: Beáta F.









15 Komentáre

  1. Všechno nejlepší! Taky budu brzy slavit 23, už v prosinci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a taktiež ti prajem všetko najlepšie (aj keď by sa dopredu vraj nemalo) ❤.

      Odstrániť
  2. vieš, že ja ti zo šerdečka prajem len to naj-naj-naj! :*.

    Kejmy <3.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetko najlepšie prajem :D a zároveň ďakujem za prianie keď teda oslavujeme naraz aj keď každá niečo iné :D ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechno nejlepší! Šaty ti strašně sluší a ta jejich barva :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hmm..mať taký život :) ja mám o necele 2 mesiace 21 rokov, už viac ako rok bývam s priateľom, čiže sa treba starať aj o domácnosť a tiež aj pracujem... :-) ale nesťažujem si, i keď niekedy by bolo fajn mať život bez toho, aby som musela každé ráno vstávať do práce alebo čosi urobiť, ale aspoň sa nenudím :-) všetko svoje pre a proti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj, aj mňa to čaká, len k tebe to prišlo o čosi skôr :). Predovšetkým, chcem v živote robiť , čo ma baví a mať prácu, ktorú budem milovať. Prajem to tak aj tebe ;).

      Odstrániť
  6. Ooo a samozrejme prajem všetko len to najlepšie k narodeninám :-)

    OdpovedaťOdstrániť