Červené kvety


Cítim sa smutne, podráždene, nešťastne, nahnevane, unavene, vyčerpane...(mohla by som ďalej pokračovať týmto negativizmom),  jednoducho na nič!

Naozaj ma nebaví celý január "naťahovať"sa so skúškami a celkovo so školou. K vyťaženej psychike sa pridáva nie veľmi správna životospráva, málo pohybu a pesimistická nálada dostáva hneď zelenú. Všetko padá do akejsi jamy alebo čiernej diery. Čo je najhoršie, že sa pomaly vzdávam, už sa mi naozaj nechce ďalej bojovať. Nemám chuť ani silu, nechávam veci už len plynúť. Je ťažké sa premáhať, ale bohužiaľ musím... Čo iné mi ostáva?! Veľmi povzbudivé však? Prepáčte, že vám opisujem svoje problémy, ale viem, že aj u vás to je nejak podobne. Ak nie v škole tak v práci alebo doma, či nedajbože zo zdravotného hľadiska. Verím, že sa vzájomne pochopíme a podporíme, pretože mnoho vašich pozitívnych príbehov, ktoré mi nechávate v komentároch ma povzbudzujú, pomáhajú a niekedy ma príjemne povzbudia alebo si vďaka ním uvedomím, čo všetko mám. V prípade vašich smutných príbehov s vami súcítim a prajem vám, aby sa vám vaše problémy čím skôr vyriešili. 

Ja momentálne prežívam obdobie, v ktorom nemám chuť písať o móde alebo o tom, prečo som si obliekla to, čo som si obliekla. Jednoducho preto, lebo som chcela a cítila som to tak. Tieto pochmúrne dní si spríjemňujem aspoň pekným oblečením a úpravou svojho zovňajšku. Trochu optimizmu mi navodia volány, ktoré mi pripomínajú letné slnečné dni. Túto červenú blúzku s volánmi nájdete na Zaful.com a aj mnoho ďalších krásnych kúskov, tak mrknite. Na mne volány ešte uvidíte, nechajte sa prekvapiť, ako a s čím ich skombinujem. 

Nebudem sa pretvarovať, že je všetko krásne a ideálne, keď nie je. Tiež som len človek z mäsa a kostí a tiež potrebujem niekedy vypnúť a dať si všetko doporiadku, aby som mohla ďalej tvoriť. Preto pevne verím, že ma pochopíte a odpustíte mi na chvíľu slabšie prispievanie na blog. Teším sa na to, keď bude všetko okej a ja vám ukážem zopár tvorivých nápadov a inšpiratívnych (dúfam) outfitov. Držte mi prsty, myslím na vás! 







#OOTD: Kožuch: Terranova  (stará kolekcia)/ Džínsy: H&M / Blúzka: Zaful.com / Čižmy: Vintage / Kabelka: F&F / Čelenka: Vladies (DIY)







14 Komentáre

  1. Nádhera! Čelenka vypadá fantasticky a tobě to opět ohromě sekne :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tahle kombinace ti vážně sluší a tvoje oči naprosto září, máš opravdu krásnou barvu očí.

    Červená V.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jedním slovem: DOKONALOST!!
    Znám takové nálady a nechuť k čemukoli. Myslím na tebe a doufam, že brzy bude líp! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne, vážim si to!:) ❤ ❤ ❤

      Odstrániť
  4. Petfektni!! Jsi ako vila, neskutecne nadherna. ❤❤❤❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Začínam sa červenať po vašich komentároch :). Ďakujem veľmi pekne ❤ ❤ ❤.

      Odstrániť
  5. Krásna si tu, outfit ti fakt vyšiel, držím palce nech čoskoro načerpáš veľa pozitívnej energie. Momentálne som na tom podobne a mám chuť niekde vypadnúť aspoň na dva týždne, aspoň viem že v tom nie som sama, lebo už som sa začínala báť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne Viki :).
      Dúfam, že čím skôr, no zatiaľ to tak nevyzerá :/. Keby som mohla, hneď balím kufre a idem niekam... Snáď sa nám čím skôr zlepší nálada :) ❤.

      Odstrániť