#sportygirl


Milujem tieto slnkom zaliate dni! Leto, jar, dni plné hrejivých lúčov, ktorých je tak málo, a ktoré ubehnú veľmi rýchlo. Práve preto mám vždy chuť každý jeden takýto deň využiť naplno, a to aj popri školským povinnostiam, ktorým sa mi veľmi nechce venovať. Keď slnko na nás začne vykukovať spoza dlhej zimy, všetci sme plní pozitívnej energie, sme milší a viac sa usmievame. Vďaka slnku získavame aj vitamín D, ktorý je dôležitý pre krásu a zdravie pokožky. Práve preto by som skrátila pracovnú dobu. Deti by mali mať len také predmety, ktoré skutočne potrebujú, aby mohli ísť domov a venovať sa svojím koníčkom. Tým nemám na mysli hranie hier na počítači, či mobile, ale tráviť viac času v prírode, viac sa hýbať, prípadne sa aktívne venovať športom. Alebo keby tie predmety boli hravejšie, deti by trávili s učiteľmi viac času v prírode a budovali v nich lásku k našej Zemi. Každý má nárok čerpať energiu zo slnka a nám mrzutým Slovákom si myslím, že to len a len prospeje, aby sme boli k sebe o niečo milší, usmievavejší... Ale to len tak na okraj. Prejdem k cykloturistike, pri ktorej sa viem skvelo odreagovať a zresetovať hlavu. Nedá sa slovami opísať ako úžasne mi bolo, koľko endorfínov sa mi z tela uvoľnilo a koľko pozitívnej energie som získala. Konečne! Veľmi mi to chýbalo. Moje výkyvy nálad si to už priam žiadali. Pred vyše rokom som dokonca takmer všade "chodila" bicyklom. Nemusela som sa "variť" v autobusoch (vtedy som ešte nemala vodičák), či trčať v zápche. Dopravila som sa hocikde a hocikedy. Navyše bicykel je veľmi ekologická vec, keďže človek nejazdí na plyn/benzín/naftu, ale len na vlastný tuk, čo je len plusom k štíhlej línií a udržaniu si zdravia a dobrej kondície. Presne pre tento dôvod sa mi páči Holandsko. Aj u nás by sa mohol zaužívať tento spôsob vedenia života, ale to závisí len od nás.

Momentálne sa vytešujem z toho, že si môj priateľ kúpil bicykel, čím môžeme naše voľné chvíle tráviť aj takto. Minulý týždeň, dokonca presne pred týždňom sme sa vybrali spolu s kamarátom, ktorý nám spravil tieto vynikajúce zábery, na menšiu túru. Mala byť menšia a v podstate to bol aj celodenný relax, lenže na konci sme si dali poriadne do tela. Cesta, ktorou sme chceli pokračovať bola zarastená a neprechodná. Neboli sme si istý, kam máme ísť a vrátiť sme sa nechceli, keďže sme si chceli spraviť zaujímavú trasu. Vybrali sme sa teda do lesa nasledujúc žltú značku. V tom momente nám cyklotúra skončila a na rad prišla poriadna "makačka". Začali sme tlačiť bicykle strmým svahom. Bol to zaberák, ale aspoň sme sa domov vrátili správne unavení, ako sa po športe patrí.






#OOTD: Bunda: Crivit (Lidl) / Legíny: New Yorker / Tenisky: Adidas / Bicykel: Specialized 










8 Komentáre

  1. Awww! ♥ You guys are super cute! Love your sporty fashion too!

    Happy Tuesday!
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééj super :) Bicyklovanie je paráda, tiež radi chodíme s priateľom a striedame také mestské potulky s tými lesnými :) Človek si fakt oddýchne a príde na iné myšlienky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky až sa mi chce ísť bicyklovať :D :))

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť