25 faktov, ktoré ste o mne (možno) nevedeli


Nedávno na instagrame bol veľký boom okolo "reťazovky", ktorá sa týkala 5 faktov, ktoré o danej osobe ešte nevieš. Bolo veľmi zaujímavé sledovať všetky tie odpovede a niečo nové sa o ľuďoch dozvedieť. Vždy, keď mi prišla nejaká "reťazovka" alebo výzva do správy, tak som ju ignorovala. Nebavili ma tieto hlúposti. Ale tentokrát som spravila výnimku. Veď prečo nie, povedala som si, aspoň sa moji čitatelia niečo nové o mne dozvedia. Prišlo mi to zaujímavé a pustila som sa do toho. Mojich 5 faktov z instastories som napísala aj tu v tomto článku, ktoré sú spomenuté hneď na začiatku. Táto "hra" ma dostala natoľko, že som sa rozhodla tieto fakty o mne doplniť. Možno sa tak niečo nové o mne dozviete. Na konci článku mi môžete kľudne nechať zopár faktov aj o vás, budem veľmi rada. Alebo ak sa ma chcete niečo ešte spýtať, pýtajte sa. Ak bude dosť otázok a mali by ste záujem, môžem pre vás pripraviť podobný článok. Tak a teraz poďme na tie fakty o mne. 



1. Nikdy som nemala nič zlomené. 
2. Milujem a rada počúvam (nie stále) kubánsku hudbu a navštíviť Kubu je mojim malým snom. 
3. Ako 7 ročná som dostala cukrovku I. typu, to znamená, že sa liečim inzulínom a musím dodržiavať správnu životosprávu (zdravá strava a pohyb). Je to doživotné ochorenie. 
4. Neznášam špenát (zjem len ten baby) a mak. V druhom ročníku na ZŠ som učiteľke neustále opakovala, že nechcem makové rezance. Nútila ma až dovtedy, kým som sa nepovracala do taniera (ľutujem mojich spolužiakov, ktorí sa na to museli pozerať). 
5. Vždy som vychádzala lepšie s chalanmi, než s dievčatami. Preto mám viac kamarátov, než kamarátky. 
6. Som extrovertný, výbušný a výrečný človek (také rádio). A tiež úprimná. Čo na srdci, to na jazyku, preto neznášam falošných a neúprimných ľudí. Som taká malá rebelka. 
7. Meriam len 160 cm.
8. Milujem behanie a celkovo šport, ale najmä behanie, pretože pri ňom si viem skvele vyčistiť hlavu. 
9. Mám strach z výšok. Síce rada plávam, no ani z hlbokej vody nie som nadšená. V tomto som typické levie znamenie - mám rada pevnú pôdu pod nohami, vtedy sa cítim najistejšie. 
10. Každý deň začínam čajom. Ten na raňajky proste musí byť. 
11. Na strednej som si farbila vlasy na červeno. K červenej som sa dopracovala čistou náhodou, keď som mojej kaderníčke vysvetľovala, že chcem len medený a červený melír (otras). Ona to pochopila tak, že chcem mať červené vlasy s medeným melírom... 
12. Neznášam pikantné jedlá, pretože vtedy necítim nič iné len pálenie v ústach a tým pádom si neviem vychutnať jedlo. 
13. Radšej budem spať pri otvorenom okne a "pustím" si do izby studený, no čerstvý vzduch a poriadne sa do periny zababuším, než by som mala spať pri 24 stupňovej teplote. Takže pred spánkom poriadne vetrám. 
14. U mužov si všímam ruky a úsmev. 
15. Milujem dlhé prechádzky, prírodu a zvieratá. 
16. Som narodená v lete, preto ho milujem. Veľmi rada raňajkujem v lete na terase a popritom lúštim krížovky, to je moje. 
17. Neviem byť dochvíľna.
18. Nefajčím a neznášam cigaretový dym. Nikdy som ani neskúšala fajčiť a ani to nemienim zmeniť. 
19. Nepáčia sa mi umelé nechty. Keď vidím na ženských jemných rukách tie dlhé Ježibabovské nechty, tak ma strasie... Dievčatá prepáčte, ale podľa mňa to nevyzerá pekne. 
20. Rada sa zobúdzam do slnečných dní sprevádzaných štebotaním vtáčikov. 
21. Nemám žiadne tetovanie, ale chcela by som. Možno raz naberiem odvahu. 
22. Mám znamienko v pravom oku. Fakt! 
23. Neviem rozprávať vtipy. 
24. Mám o tri roky mladšiu sestru a iba jedného bratranca.  
25. Milujem zelené olivy. Keby sa mi hodili ku každému jedlu, tak ich jem vždy.







Za poskytnutie priestoru na fotenie ďakujeme mačacej kaviarni Mňau Kafé v Prešove.
(Tomášikova 8A, Sídlisko III.)


#OOTD: fur coat - Lily Lulu t-shirt - Romwepants - F&F boots - Topankovo ・ silver bracelet with a name - Ručičkovo







12 Komentáre

  1. Super spracovanie príspevku a fotky taktiež top Vladies.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný článok, v niektorých bodoch sa úplne zhodneme, napríklad tiež nemám rada mak, práve kvôli rovnakej skúsenosti z detstva, kedy som sa povracala z makových buchiet :D áj v 12 a 16 sa rovnako zhodneme :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a som veľmi rada, že sa ti článok páči a že sa dokonca aj nájdeme v niektorých bodoch :). Aj na instastories mi mnohé dievčatá písali, že s makovými rezancami (v tvojom prípade to sú buchty) majú takú nepríjemnú skúsenosť. Mrzí ma to, ale to je tak, keď dieťa stále nútia jesť, pretože si myslia, že vymýšľa...

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne a som rada, že sa ti článok páči :) <3.

      Odstrániť
  4. Přesně to měl i brácha ve školce.. nesnasi krupici a tak dlouho ho učitelka nutila až ji to nablil zpět do talíře. Zrovna jsem pro něj šla abych ho vyzvedla tak jsem to viděla a byla jsem ráda že se to stalo :D aspoň už ho nikdo nenutil jíst co mu nechutna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ponaučenie: mali nás učiteľky počúvať a nepokazili by si chuť do jedla a ani ostatným :D. Dúfam len, že tieto "nové" deti si toto prežívať už nemusia :).

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Som veľmi rada, že tento článok má úspech 🖤 🖤 🖤.

      Odstrániť
  6. Jedna vec, ktorá ma prekvapila bola, že meriaš len 160cm. Aj ja toľko meriam a popritom z fotiek, vyzeráš omnooho vyššia! Inak krásne fotky, ako vždy♥

    Lily of the valley / Svet Podľa Konvalinky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už mi to povedalo/písalo viacero ľudí, bohužiaľ som nízka :D. Čo už, ale ako sa vraví: "dobrého veľa nenarastie" :D. Ďakujem/e veľmi pekne za pochvalu Liana 🖤.

      Odstrániť