10 Tipov na vianočné darčeky

Mnohí z vás sú už možno vianočne naladení, no mne sa akosi nechce veriť, ale presne o mesiac tu máme naozaj Vianoce. Čas plynie veľmi rýchlo, a tak k nám opäť zavíta to krásne a čarovné obdobie, ktoré "núti" ľudí sa k sebe správať o čosi milšie a lepšie, aj keď by to takto malo byť po celý rok a nielen počas Vianoc. Ale nekazme si túto predvianočnú náladu, pretože niektorí z vás si to skutočne vychutnávajú, ale sú aj ľudia, ktorí predvianočný čas prežívajú v strese a zhone za darčekmi.

Len prosím žiaden stres! Síce pravdou je, že nájsť a kúpiť darček, po ktorom daná osoba túži nie je jednoduché, ale verím, že sa mojim zoznamom inšpirujete a pomôže vám v hľadaní. Len sa treba vžiť do dotyčnej osoby alebo počas si počas roka zapisovať jej priania. Ja si to takto hovorím už asi 3 roky, ale...k realizácií ešte nedošlo a teraz sa bijem do hlavy. Čo už, verím, že si poradím, preto, ak by ste mali iné tipy, ako sú tie moje, tak sem s nimi. Ja som vám sem pridala aj také produkty, s ktorými mám sama dobrú skúsenosť. Tak teda poďme na to!

* p.s.: Ešte viac inšpirácií na vianočné darčeky nájdete v mojich minuloročných článkoch. Verím, že aj tie vám pomôžu, tak mrknite na ne - vianočné darčeky PRE ŇU a PRE NEHO.







Domáci spotrebič
Komu niečo (mixér, vysávač, toustovač, odšťavovač a podobne) do domácnosti nechýba? Myslím, že Vianoce sú na takýto tip obdarovania ako stvorené. Vzhľadom k tomu, že ide o väčšiu investíciu, rozhodne ním potešíte.





Kozmetika
Kozmetika naša každodenná, tej nie je nikdy dosť. Musíte len vedieť, kto a čo rád používa. My so sestrou si často kupujeme kozmetiku, pretože ona vie čo mám rada. čo používam a platí to aj naopak. Navyše, mnohé firmy ponúkajú krásne darčekové balenia pre ňu, pre neho, pre rodinu... Okrem Mannamydla som našla pekné darčekové balenia aj na Soaphoria.sk.











Hrnček
Ráno robí deň a prečo ho nezačať dobrou kávou či čajom v hrnčeku, ktorý poteší dušu aj oči pohľadom naň. My doma musíme mať každý "ten svoj" hrnček a mám celkom vtipnú príhodu s mamou, keď som ju žiadala (nie na Vianoce) mi kúpiť pekný hrnček. Tú však nemôžem prezradiť. U Soni z Tvoriť a ľúbiť nájdete fakt pekné kúsky vyrábané s láskou.








Knihy
Niečo pre moju sestru a mamu, ktoré sú asi najväčšie knihomoľky v našej rodine. Ak váš partner-ka, mama, otec, sestra, brat... rád/a číta a s dobrou knihou v ruke sa nikde nepohne, máte o darček postarané. Musíte len vedieť, čo daná osoba preferuje (detektívky, romány a pod.) a potom sa pustiť do hľadania, ale v obchodoch vám radi poradia. 











Wellness
Každý z nás má za sebou náročný rok, niekto viac a iný zase menej. Oddych však potrebuje každý z nás. Čo tak kúpiť vstupenku do wellness centra pre skvelý relax? Tento darček podľa mňa poteší nielen partnerov, ale aj jednotlivcov. Skvelý darček napríklad pre mamu či otca.











Náramky s vyznaním 
Chcete dať niekomu vedieť, že ho ľúbite alebo to, že vám na danej osobe skutočne záleží? Dajte to najavo vlastnými slovami razenými na oceľovom alebo mosadznom náramku. V ponuke Ručičkovo nájdete aj lopatku na koláče, lyžičky, lyžice a všade si môžete dať vyraziť vlastný text. Môj náramok s vlastným textom od Ručičkovo ste mohli vidieť  TU.











Vstupenky do fitka
A nielen wellness pobyt, ale aj vstupenky do fitka potešia. Rozhodne, ak ide o aktívnych ľudí alebo ľudí, ktorí sa nevedia prinútiť k športu, no chceli by začať. Najlepším riešením je spoločný darček pre partnerov alebo pre kamošky/ov alebo súrodencov, aby motivácia bola ešte väčšia.









Župany
Vyjdete zo sprchy a jediné po čom túžite je pokoj, teplý čaj, dobá kniha, pohodlné papuče a župan, a najlepšie ten partnerov, ktorý potom na vás "nadáva", prečo mu beriete jeho župan. Už nemusite, pýtajte si ho pod stromček. Na Otto.sk nájdete pekné župany pre seba a aj pre neho. 











Bambusové poháre 
Rada dotyčná osoba navštevuje festivaly a rôzne kultúrne podujatia, no vždy jej príde ľúto vyhodených jednorázových pohárov? Možno spravíte radosť hrnčekom z bambusových vlákien a kukuričného škrobu, ktorý sa dá použiť viackrát, je ľahký, odolný a štýlový, takže si ho môže vziať kedykoľvek so sebou. Niečo pre eco-friendly osoby. Kúpite u Eatgreen.









Spoločenská hra
Možno si poviete, že spoločenské hry patria do rúk deťom, ale omyl! Samozrejme, je potrebné hľadať medzi hrami pre dospelých. Ale verte, že pri skvelej hre, v dobrej spoločnosti, s chutným občerstvením sa viete poriadne zabaviť. Dokonca si môžete spríjemniť večer hneď po vybaľovaní darčekov. Máte o zábavu postarané.











Photos by: Internet + Vlastné spracovanie



* p.s.s.: Ja ešte nemám ani jeden darček. Dávam si aj tento rok na čas, opäť. 









4 Komentáre

  1. Krásné tipy! Krom pár by se mi jich líbilo dost :)
    Já už mám část dárků doma :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, som rada, že som ťa mohla inšpirovať aspoň zopár tipmi :) <3.

      Odstrániť
  2. Jéé, hrnečky mě vždy potěší :) super tipy!!

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne a tiež prajem veselé Vianoce :) <3.

      Odstrániť