Vianočné darčeky pre ženu


Už to začína! K Vianociam sa blížime čoraz viac a tým pádom všade nastáva panika. Najmä pri nakupovaní darčekov. Ale vy panikáriť nemusíte, pretože dnes som pre vás pripravila zopár tipov pre nás ženy. Snažila som sa to spraviť tak, aby darčeky neboli vekovo ohraničené. Jednoducho sú to drobnosti, ktoré si myslím, že potešia vždy a ktorúkoľvek z nás. Aj keď je pravda, že niekedy dostaneme pyžamo, ktoré nám nie je veľmi "pochuti" alebo parfum, ktorého vôňa sa nám vôbec nepáči. Nuž, nebudem vám klamať aj o tom sú Vianoce. Človek je na chvíľku sklamaný, ale treba to brať z tej lepšej stránky. Po celom roku sa opäť zídeme s rodinami, aby sme mohli osláviť Vianoce a prežiť ich spoločne v zdraví a v pokoji. Užívajte si tieto chvíle, ktoré sú na nezaplatenie! Tak pevne verím, že to nebude váš prípad, ale že si nájdete pod stromčekom to, čo chcete. A poďme teraz na to, ako potešiť naše mamky, babky, tety, sestry, sesternice, kamošky, aby neboli sklamané ani ony.


*PS: Pevne verím, že svoj adventný kalendár máte prichystaný, pretože dnes môžeme začať spoločne odpočítavať dní do Vianoc. Pekný prvý decembrový deň vám prajem! Mimochodom u nás krásne sneží! Čistá idylka :).


1. Termo hrnček - vkusným termo hrnčekom neurazíte. Najmä toho, kto často "lieta" a nemá čas si vypiť teplú rannú kávu, či čaj v pokoji. 

2. Papuče - hrejivým papučiam alebo ponožkám som sa ja osobne vždy potešila. Každá žena má podľa mňa rada pohodlie a keď má svoje nôžky v teplúčku. Skúste omrknúť F&F, tam som vždy natrafila na pekné papuče. 

3. Mydlá - nie jedná z nás sa rada rozmaznáva a povedzme si pravdu, kvalitnej a účinnej kozmetiky nie je nikdy dosť. Skúste sa poobzerať po klasických mydlách v peknom balení alebo po peelingových, ktoré majú krásnu vôňu. 

4. Diár - väčšina žien má rado poriadok vo svojich veciach a to platí nielen v domácnosti, ale aj v práci, či škole. Ak nezoženiete diár, ktorý by sa vám páčil, skúste kúpiť obyčajný a dorobiť ho podľa vlastných predstáv. Pridajte nálepky, mottá, obrázky a podobne... 

5. Kozmetické štetce - sa zídu každej z nás, preto, ak chcete, aby obdarovanej osobe vydržali čo najdlhšie, vyberajte tie kvalitné s prírodnými vlasmi Len tak predídete vypadávaniu vlasov zo štetca a nepríjemnému bodavému pocitu pri ich používaní. Na obrázku vidíte štetce značky Sephora. 

6. Pyžamo - pri ich výbere myslíte najmä na vkus dotyčnej osoby, či má rada nohavicové pyžamo, či nočné košieľky, či pyžama zo saténu, s čipkou a podobne. A dbajte na to, aby boli pre príjemný pocit šité z kvalitného materiálu.

7. Receptár - ak vaša mamka, sestra, kamarátka, či priateľka rada vyvára alebo pečie, skúste jej spraviť radosť knihou plnou chutných receptov. Ku knihe sa bude hodiť aj pekná zástera, keďže aj v kuchyni chceme vyzerať dobre. A hneď máte o darček postarané. 

8. Maska na spanie - ja osobne túto masku nevyužívam a dokonca ju ani nemám. Ale sú ženy, ktoré majú rady svoj pokoj a takto majú pocit, že môžu úplne vypnúť, spokojne sa vyspať a dávajú najavo  okoliu "nerušiť".

9. Prívesok - my ženy rady zdobíme nielen seba, ale aj veci okolo seba. Každej módnej maniačke by nemala chýbať takáto "chlpatá ozdoba", ktorá oživí napríklad nielen vašu kabelku, ale aj kľúče. Dokonca ich nájdete prilepené aj na krytoch smartfónov. 

10. Kryt na mobil - poteší nielen tínedžerky, ale potešila by som sa mu napríklad aj ja. Mám rada, keď môžem "obliekať" podľa nálady aj svoj mobil. Pekné a lacné kryty, ktoré sa mne osvedčili kúpite na AliExpresse. Ale to už aby ste objednávali, aby vám stihol prísť darček do Vianoc.

11. Hrnček - skvelý tip na darček, ktorý vás bude pri pohľade naň dotyčnej osobe vždy pripomínať. Zlepšite ráno svojím blízkym pekným, vtipným alebo motivačným hrnčekom. O to vzácnejší bude, keď ho vyrobíte samé, postup nájdete  TU

12. Rukavice - tu platí to isté čo pri papučiach, či ponožkách. Lenže teraz nepôjde o to mať nohy v teplúčku, ale ruky, ktoré sú namáhané a vystavované mrazu. Skúste kožené rukavice s kožušinkou alebo tie s nórskymi vzormi. 

13. Fén - vlasy korunka krásy. Dennodenne svoje vlasy upravujeme a pomocníkov, ktorí nám v tom pomáhajú nie je nikdy dosť. Preto za dobrý fén, ktorý k vlasom bude pristupovať šetrne, vám obdarovaná určite poďakuje. To platí aj pri kulmách, žehličkách či iných pomocníkoch v starostlivosti o vlasy.

14. Parfum - kupujte len vtedy, ak dokonale poznáte vkus dotyčnej osoby. Povedala by som, že jeho kúpa je určitý risk, pretože nikdy neviete, či s ňou budete úspešné. 

15. Paletky - či už rúžov alebo očných tieňov sa pred sviatkami oplatí nakupovať. To platí aj v prípade kozmetických sad, napríklad ak ide o starostlivosť o vlasy, pleť, telo, či nechty. 

16. Šperkovnica -  pekné a najmä veľa šperkov (to je výstižnejšie) je potrebné niekde uložiť. Spravte radosť s priestrannou šperkovnicou, do ktorej sa schovajú všetky šperky a konečne tak dotyčná osoba bude mať všetko pokope. 

17. Sviečky - povedzte mi, ktorá žena nemá rada sviečky? Ja ešte takú nepoznám! Ak ani vy, viete čo máte kúpiť pod stromček, nech to v byte/dome poriadne rozvoniava a nech sviečky navodia tú správnu atmosféru. 

18. Náušnice - žeby to najlepšie nakoniec? Šperky nie sú hriech! Šperkom neurazíte žiadnu z nás. Platí to aj v prípade, keď dcéra kúpi mame náušnice a naopak. Nemusí šperky kupovať len chlap. 


- - -

*PSS: Po tomto článku som si povedala, že kúpiť darček žene nie je až také ťažké. Dokonca ma napadlo ešte viac, napríklad taký pomocníci do kuchyne  - mixér, odšťavovač a pod.. Ale kúpiť darček chlapovi, to už je o inom. Ale zopár tipov na vianočné darčeky pre chlapov si rozoberieme nabudúce. 

Koláž: Vladies








0 Komentáre