Trendy na jar/leto 2018 v kocke


Aj keď by sme to pri pohľade z okna na túto zimu nepovedali, ale o chvíľu k nám skutočne zavíta jar. Pevne verím, že nielen ja, ale aj vy sa jej neviete dočkať. Hrejivé dni plné slnka, prebúdzajúcej sa a kvitnúcej prírody, spevavých vtáčikov, čerstvého, ale pomerne teplejšieho vzduchu... Už teraz cítim, ako mi slnečné lúče šteklia tvár... O chvíľu príde čas, kedy z našich šatníkov budeme vyťahovať kúsky na jar a leto a hrubé kabáty, kožuchy a svetre budeme môcť konečne odložiť. Konečne nastane čas na jemnejšie vrstvenie. Hurá! Veľmi sa na to "odľahčenie" teším, pretože kombinovať viac vecí naraz s pekným výsledným efektom si žiada trochu kreativity, čo je super, ale po dlhšom čase to človeka prestane baviť. A ktoré kúsky vytiahnem zo svojho šatníka ja? Všetko sa dozviete v tomto článku, tak ako aj s čím spomínané kúsky nosiť a aké budú módne trendy na túto sezónu jar/leto 2018. Taktiež som pre vás pripravila zopár outfitových kreácií, aby ste si vedeli to, čo píšem aj predstaviť a mohli sa inšpirovať.

 Hrejivé dni plné slnka, prebúdzajúcej sa a kvitnúcej prírody, spevavých vtáčikov, čerstvého, ale pomerne teplejšieho vzduchu...Jar!



Ste veľké fanúšičky tenisiek a najradšej by ste ich nosili po celý rok? Chápem, veď predsa nič pohodlnejšie neexistuje. Tenisky jednoducho ľúbime všetci. Je pravda, že prvé jarné dni ešte nie sú také hrejivé, preto vaše členky v chladné rána, keď budete postávať na zástavke, určite ocenia napríklad členkové tenisky, ktoré vaše nohy zohrejú. Ďalšou možnosťou je vziať si klasické nízke tenisky s hrubšími a peknými ponožkami, ktoré určite neschovávajte, ale ukážete ich celému svetu. Je len na vás, či budú farebne kontrastné s outfitom alebo sa skôr vybláznite na vzoroch. Vyblázniť sa budete môcť nielen na ponožkách, ale aj samotných teniskách. Pretože túto sezónu platí, čím výraznejšie a netradičnejšie, tým lepšie. Tenisky kombinujte s čímkoľvek - s krátkymi alebo dlhými sukňami, či šatami, džínsami, kulotkami, kostýmovými nohavicami, s trenčkotom a pod. A nezabudnite skúsiť aj iné tenisky, než len klasické biele, aj keď tie mám aj ja najradšej :). 



1. Vero Moda ・ 2. Missguided ・ 3. Closet

Konečne prichádza čas, kedy sa nebudeme musieť obliekať ako cibuľky. Naše outfity s prichádzajúcim teplom budú čoraz jednoduchšie a vzdušnejšie. Je čas do svojich outfitov zakomponovať viac šiat. Aj keď tie sa dali nosiť počas zimy, no nie jednoduchším vrstvením, tak ako to spomínam. A ako môže vyzerať to jednoduchšie vrstvenie? Tak napríklad, pod šaty si oblečte tričko a džínsy alebo na šaty si oblečte sveter a obujte k ním tenisky. Ak by bolo vonku chladnejšie, doplňte k šatám pančušky alebo džínsy. Budete vyzerať skvele a štýlovo zároveň. Uvidíte, ako ostatní budú obdivovať nielen vaše samotné krásne šaty, ale aj celý outfit. Je len na vás, či zvolíte dlhé alebo krátke šaty. Ako šaty sa bude nosiť aj klasický a nestarnúci trenčkot, ktorý stačí doladiť zaujímavými doplnkami. Určite nezabudnite na prúžky či kvetinové motívy, ktoré sú trendy a na jar/leto priam žiadúce, tak ako aj všetky odtiene fialovej. Fialová je totižto farbou roka 2018. Hrajte sa, skúšajte, buďte kreatívne.



1. Miss Selfridge ・ 2. Vila ・ 3. Dorothy Perkins

Pri sukniach platí to isté, čo pri šatách. Vždy som obdivovala zahraničné blogerky za ich odvahu, ako sa vedia v chladných zimných dňoch obliecť len do tenkých vrstiev a najmä obetovať sa pre fotku. Teraz je ten správny čas, kedy tieto jednoduchšie outfity môžete využiť aj vy a to bez ujmy na zdraví. Pamätajte, zdravie je len jedno a módne výstrelky, či trendy vám nestoja za zdravotné problémy. Zaujímavo a štýlovo môžete vyzerať aj ako cibuľka v páperovej bunde, či kabáte s čiapkou na hlave. A vrátim sa späť k tomu, aké outfity som vlastne mala na mysli. Vytiahnite zo šatníka oversize sveter alebo rolák a skombinujte ho s midi sukňou, teniskami a výraznou kabelkou. Vyhrať sa môžete aj s dlhými sukňami, ktoré sú trendy a zakryjú všetky drobné nedostatky, či maxi sukne, ktoré sú stále in a ktoré pekne vyniknú napríklad s krátkymi koženými bundami. V lete tieto sukne skvele ukážu s jednoduchými tričkami. Kombinujte sukne s teniskami, šľapkami, espadrilkami, jarnými čižmami, či lodičkami. 


Ja osobne sa na kožené bundy už neviem dočkať. Veľmi rada ich nosím aj v zime pod kabát, pretože vytvorím nielen zaujímavú kombináciu, ale tieto vrstvy ma najmä poriadne zohrejú. Ale povedzme si pravdu, že niekedy má človek toho vrstvenia už dosť a svoje outfity chce odľahčiť. Teším sa na kombináciu, ktorú som vám napísala pri sukniach - kožená bunda + midi sukňa. Počas chladnejších dní určite vytiahnite koženkovú bundu s kožušinou, ktorá je momentálne veľmi trendy. Ak zvolíte midi sukňu alebo dlhé šaty, vezmite si k nim koženú bundu s kratším strihom, aby vynikla vaša ženská postava a aby ste nevyzerali ako mech. Kožené bundy s kožušinou veľmi dobre ukážu s džínsami alebo krátkymi sukňami. Ak ste milovníčkou kožených búnd a máte ich v šatníku v každej farbe, skúste si na jednu z nich pripnúť rôzne odznaky, či brošne alebo si ju skrášlite perličkami (kamienkami). Návod, ako si vyrobiť takéto odznaky alebo brošne nájdete TU



1. Bonprix  ・ 2. Bigbrands  ・ 3. Miss Selfridge

Čerešničkou na torte (outfite) sú doplnky. Možno by ste to nepovedali, ale zohrávajú veľký význam a niekedy si možno poviete, že vášmu outfitu niečo chýba. To niečo môže byť práve iná kabelka alebo to chce zapojiť do outfitu šatku, šperky... Túto sezónu stavte na výrazné kabelky rôznych tvarov v rôznych farbách. Iste ste si všimli, že sa k nám vrátili ľadvinky, kto by to bol povedal, ale ja im kričím hurá. Veľmi trendy doplnok, ktorý oživí nejeden outfit. Namiesto ľadvinky môžete využiť aj malú kabelku, ktorú si omotajte okolo pása, presne tak, ako ste to videli u mňa, napríklad v tomto outfite TU. Zvlášť pekný detail vytvoríte, ak kabelka bude mať výrazné pútko. Nezabúdajte ani na slamené kabelky, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou nielen plážových, ale aj mestských outfitov, najmä v lete. Ale nebojte sa ju do outfitov "zapojiť" aj počas jari. Túto sezónu sa ozdobte výraznými a zaujímavými náušnicami. Medzi štýlové a funkčné doplnky patrí aj šatka, bez ktorej sa túto sezónu nezaobídete. Inšpirácie, ako a kde uviazať šatku nájdeš v článku TU.


Koláže: Vladies, Lovely.sk







0 Komentáre