Pánska košeľa!


Móda nie sú pravidlá, čo nosiť a čo navzájom kombinovať! Tak prečo by nemohli ženy nosiť mužské oblečenie?! Ako napríklad košele...


Momentálne sú takéto košele trendy, a preto ma napadlo navštíviť otcov šatník. A našla som takúto dlhú a veľkú košeľu, ktorú som skombinovala s mojím obľúbeným kabátom, a aby som pôsobila žensky, zvolila som čižmy na vysokom podpätku. Nechajte sa inšpirovať aj vy... Neviete čo na seba, tak prečo si ,,nepožičať˝ niečo z priateľovho šatníka?! :) 







Kabát, legíny: New Yorker / Košeľa: Vintage / Čiapka, opasok: F&F / Čižmy: Efekt Moda / Náhrdelník: Vladies


Photo by Beáta
Vladies

3 Komentáre

  1. vaaau krasna velmi ti to pristane ta košela, sranda že už nájdeme na seba niečo aj v pánskom šatníku:) a čižmy su paradne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tiež občas zavítam do priateľovej skrine,už som si pár vecí privlastnila :) Čo sa týka outfitu,tak ja by som tam asi ani ten opasok nedávala,ale inak pekné :)
    **
    merypolock

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a keby si chlap zavítal do dámskej skrine tak je z neho uchyl,travestita apod. ženy si privlastnia čo chcú či je to košeľa, kravata, kšiltovka, boxerky, apod. jednoducho sú in idú s módou. Muži už teraz majú oblečenie stereotyp, čierna, sivá, biela a obuv všetko "snežnice" a hlavne zimná spomente si na 80te roky že totalita ? ? Aj to mužom ženy zoberú a za pár rokov ked sa muž oblečie do obleku a kravaty bude úchyl už nám neostane len umelý pás okolo zadku a jaskyňa a tam môžu geyovia oficialne vychovávať adoptované deti pre zdegenerovaný svet.

    OdpovedaťOdstrániť