Je nový deň, usmievaj sa!


Je to možné? Náhoda je blbec... Ako ste si mohli všimnúť, v poslednej dobe v mojich článkoch píšem o tom, ako byť šťastnejší, vyrovnanejší, úspešnejší, proste byť v pohode! A včera našiel môj otec v schránke dva listy od anonyma, v ktorých boli napísané samé pozitívne vety...

Vety typu ,,don´t be sad girl, please don´t cry˝ alebo it´s a new day, so keep your smile. Určite to boli nejaké deti (aspoň to vyzerá na detské písmo), ktoré sa hrali alebo to bolo hodené omylom, alebo.... Nejako sa to dostalo do našej schránky. Len mi to príde tak trochu vtipné, že píšem takéto články na svojom blogu a v zápätí dostaneme tento náhodný list. :) Stalo sa to už aj vám, že ste si išli vyzdvihnúť poštu a našli ste niečo podobné? :)





Sako, šaty, topánky: Vintage / Kabelka: Terranova / Náhrdelník: Vladies

Photo by Beáta
Vladies

5 Komentáre

  1. Silonky v otvorenych lodickach ne, pancusky jeste pochopim, ale silonky ne. A vseobecne by tento outfit vypadal omnoho nezneji a jemneji bez nich, promin. Jinak si nadherna a to jsi vzdy :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je fakt zaujimave taky list dostať do schranky, hlavne oči treba mať otvorene nikdy nevieš...inak šaty su na ramienka alebo s rukavmi pekne su:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonym: V pohode, beriem každý názor, či už je pozitívny alebo negatívny.

    Roumí iXiX: Tieto šaty sú s krátkymi rukávmi. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný outfit.. A tiež inšpirácia písať takéto pozitívne listy a dávať ich ľuďom do schránky. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť