Patterned dress!


Počasie sa nám pomaly vylepšuje, ale stále to nie je ono...Ešte že mám fotky, ktoré boli fotené, keď bolo vonku krásne, plus dvadsať stupňov... Aspoň trochu si tieto dni pripomínam, ktoré som si mimochodom ,,osviežila,, novými vzorovanými šatami.

Teším sa z toho, že som žena a že môžem nosiť šaty, sukne rôznych farieb, strihov, dĺžok... Aspoň pre mňa osobne nie je nič lepšie a pohodlnejšie v lete , ako mať na sebe niečo ,,ľahké, vzdušné, pohodlné,,. Niežeby som šortky nemala rada, ale lepšie sa cítim v sukniach, ktorým som momentálne prepadla, a ktoré vedia pekne zamaskovať, to čo potrebujete. A čo vy? Čomu dávate v lete prednosť vy? Nezabúdajte na giveawayJ






Sako: Vintage / Šaty: Terranova / Kabelka: Vladies (DIY) / Topánky: Efekt Moda / Hodinky: Calvin Klein / Náušnice: od Kejmy

Photo by Beáta
Vladies

7 Komentáre

  1. překrásné šaty! dají se ještě sehnat?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. CHICKWITHKICK: Ďakujem pekne, dajú sa zohnať, ak nemáte kamenný obchod v Čechách, tak ich nájdeš na stránke terranovastyle.com. :)
    MICHAELA ďakujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj! Tie šaty sú prenádherné, majú veľmi zaujímavý tvar a vzor. Neviem sa vynadívať. :-) Si v nich krásna....
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, zatím hodnotím jako nejpovedenější kombinace tvých kousků z šatníků. Šaty jsou střihově velmi zajímavé. A máš hezky upravené vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý look!

    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Překrásně šaty. A to sáčko na ramenou je dokonalost.

    OdpovedaťOdstrániť