Skin On The Market










Príjemný začiatok týždňa vám prajem milé čitateľky. Pevne verím, že máte za sebou pekný víkend a ste naštartované na nový týždeň. Okrem toho, že som celý víkend strávila s priateľmi som sa vybrala aj fotiť tento outfit. Bolo príjemne teplo a slniečko sa sem tam na nás spoza mrakov usmievalo. Preto som zvolila outfit z pomerne kožených prvkov, ako sú nohavice, kožená bunda, kabelka a čižmy. Aby to nebola len kožená nuda", zvyšok outfit-u som oživila bledomodrým svetrom a veľkým károvaným šálom. V prípade, ak by ste chceli vedieť o kožených veciach viac, s čím ich ešte kombinovať, čo k ním nosiť alebo nenosiť, kliknite na tento článok.


Na Vladies blogu si môžete  aj zasúťažiť o beauty balíček s malým prekvapením. Pred zapojením sa do giveaway je však potrebné splniť pár pravidiel. To je na dnes odo mňa všetko, prajem vám ešte pekný deň.





Bunda, čižmy: Efekt Moda / Košeľa, sveter: Vintage / Nohavice: Gate / Kabelka: New Yorker / Šál: Terranova / Okuliare: Reserved / Náušnice, zlatý prsteň: Orsay 

Photo by Beáta
Vladies

5 Komentáre

  1. Veľmi ti to pristane, tá šatka celý tvoj outfit oživila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. slusi ti to:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se prihlasis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html?showComment=1424714228138

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ouuu tak to je parádní outfit!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naprosto skvělý outift, strašně ti to sluší!! :)

    OdpovedaťOdstrániť