Terquoise


Príjemný večer milí čitatelia! Ani neviem kde by som začala pretože som plná radosti, šťastia, dobrej nálady, no hlavne plná emócií. Je ťažké to vyjadriť a momentálne pre mňa ťažké niečo napísať. Predstavte si seba v danom momente kedy máte obrovskú radosť z niečo, nech je to čokoľvek. V danej chvíli máte chuť vyskočiť najvyššie kam vôbec môžete, nemáte slov len iskierky v očiach a krásny žiarivý úsmev, ktorý svieti na vašej tvári. Podľa mňa je to krásny pocit, či už ho prežívate vy samy alebo sa pozeráte na osobu, ktorá tento okamih prežíva. Možno sa budete smiať, ale nemám konkrétny dôvod, pre ktorý by som objasnila tieto emócie. Je to "len" radosť zo života, z ľudí, ktorí stoja vždy pri mne keď to najviac potrebujem, radosť z činností, ktoré môžem v plnom zdraví každý deň vykonávať, radosť z toho, že sa môžem prebúdzať do nového dňa a opäť zažiť niečo pekné, jednoducho mám radosť z toho čo robím. Pre niekoho sú to len maličkosti, pre niekoho "normálka" a pre niekoho sú to veľké veci. Zamysleli ste sa niekedy vôbec nad svojím životom? Či to, čo robíte vás skutočne napĺňa a robí šťastným? Vnímate svet, ľudí a prírodu okolo seba? Žijeme v uponáhľanej dobe a preto si nevšímame to, čo sa okolo nás skutočne deje. Prehliadame rôzne podstatné veci, nevieme sa tešiť z mnohých maličkostí, sme stále náročnejší, ctižiadostivejší, chamtivejší... Jednoducho povedané chýba nám akési zastavenie sa a vychutnávanie si života. Teraz tým nechcem povedať, že ráno máte vyložiť nohy na stôl a povedať si "tak dnes nepracujem, idem si vychutnávať život". Všetko je myslené v rámci normy. Chcem tým povedať, že aj keď máte veľa povinností a neviete kde vám hlava stojí, zastavte sa na malý moment, nájdite si každý deň niečo pozitívne, niečo čo vás teší, napĺňa, buďte čo najmenej pesimistický (dúfam, že si to prečíta aj moja mama), pretože každý deň je dôvod na radosť!

Fajn, a to by aj stačilo... Nechala som sa trochu uniesť, ale myslím si, že takéto články sú pre niekoho možno aj zaujímavejšie, ako písať dôvody prečo som si na fotenie obliekla to a to. Samozrejme blog nemení svoje poslanie. Je to stále módny blog len niekedy mám za potreby vám napísať aj niečo iné., vyjadriť svoje pocity, emócie. Chcem aby ste vedeli, že tak ako sa obliekam na fotenie, tak sa obliekam aj v civile. Neriadim sa módnymi trendmi, obliekam sa a robím vecí, tak ako cítim, tak ako chcem. Nehrám sa v živote na niečo čím vlastne nie som a preto som k vám maximálne otvorená. 

A predsa by som napísala zopár viet k tejto sukni, ktorú ste už mali možnosť raz vidieť. Ak sa vám páči, v článku TYRKYSOVÁ SUKŇA nájdete aj návod ako si takúto sukňu ušiť. Skúsiť to môže každá z vás, ale ušiť túto sukňu si vyžaduje už ako také krajčírske zručnosti. Pravdupovediac neušila som si ju tak celkom sama, pomohla mi moja stará mama, za čo jej veľmi pekne ďakujem. 












Sukňa: Vladies (DIY) / Tričko: Camaieu / Kabelka, topánky: NY / Náhrdelník: NajlacnejsiaBizuteria.sk / Prsteň: Klenoty Marta Jurkovská 

7 Komentáre

  1. Wow, krásne fotky! :) Ale tvoj outfit sa mi páči v tomto prípade viac. Tá kombinácia farieb je vážne pekná. A tá sukňa je awesome! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Outfit aj s fotkami je krásny. pozerala som si návod a si fakt šikovná, že si to dokázala. veľmi sa mi ale páčil tvoj náhrdelník aj účes v článku a návodom. Táto kombinácia je tiež krásna a taká optimistická! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Topanočky su z new yorkera ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, dostala som ich od kamošky, ktorá bola priamo v New Yorku.

      Odstrániť
  4. Sukňa je fakt nádherná a vidím, že máme rovnakú kabelku. Ale späť k sukni, tá farba je fakt neobyčajná, ja som na odtiene zelenej v poslednom čase veľmi zaťažená, aj šaty na promócie museli byť smaragdovozelené a žiadne iné.

    OdpovedaťOdstrániť