Pončo




Prvým dôvodom, prečo milujem jeseň sú jej krásne farby. Ak nerátam babie leto, ktoré momentálne máme a ktoré nám pripomína teplé letné dni, tak je krásne pozorovať takmer nahé stromy, všade navôkol opadané listy, hmyz, ktorí nám už pri uchu nebzučí. Všetko pomaly utícha, chystá sa na dlhý zimný spánok... A to všetko ovplyvňuje nás ľudí, pretože sme spojený s prírodou, vnímame ju, cítime ju a zároveň nás dobíja svojou energiou. Zoberte si len koľko ľudí vám povie, že na jeseni má rád práve opadané listy, najmä ich farby, dokonca aj ja ich na začiatku spomínam. A pri farbách by som sa na chvíľu zastavila. Tu môžeme vidieť, ako veľmi sú pre nás farby dôležité. Vyvolávajú v nás pozitívnu energiu, harmóniu, spokojnosť, radosť... a to neplatí len pri jesenných farbách, ale celkovo o farbách. To je jeden z dôvodov prečo mám rada jeseň. Druhým dôvodom je nekonečné vrstvenie, kombinácie rôznych podzimných kúskov, pri ktorých sa človek môže skutočne vyšantiť. Postačí kúsok fantázie, kreativity. Kedy inokedy máme možnosť vrstviť, než v chladných dňoch? 


Môj prvý jesenný outfit na blogu sa skladá z príjemného ponča, ktorý v chladných dňoch určite zahreje. Ak ste čítali môj článok na online-magazíne VyzerajDobre, iste ste si všimli podobnú kombináciu outfitu, ako je táto. Samozrejme, pončo túto sezónu patrí medzi trendy. Môžete ho kombinovať s vysokými čižmami, či šatami, ale najlepšie bude vyzerať v kombinácií so skinny džínsami. Ja som si ho kúpila skôr, ešte keď boli tropické augustové dni. A poviem vám, že som sa na neho veľmi tešila. Pravdou je, že každý má na pončo iný názor, ale ako sa vraví:"100 ľudí -100 chutí". 



Nosím: Pončo - Takko / Tričko, nohavice - Terranova / Kabelka, lodičky - Efekt Moda / Klobúk - F&F 

12 Komentáre

  1. Panebože...máš neuvěřitelné fotky! Paní fotografka byla moc šikovná, protože záběry vypadají jako z módního časopisu :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fuha, no ja asi pobežím do Takka pozrieť, či toto pončo ešte majú. Velmi sa mi páči a už dlhšie nejaké zhánam :) Pekne si ho skombinovala.
    Ja mám jeseň tiež rada kvôli farbám. Vrstvenie oblečenia však naopak neznášam. Radšej mám leto, ked na seba šupnem len šaty a idem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z toho hľadiska leto milujem. Pohodlnejšie je na seba "hodiť" šaty a sandále. A ďakujem veľmi pekne. :)

      Odstrániť
  3. To je dokonalý! Pončo si plánuji koupit, ale ještě jsem nenašla to pravé :))

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ponca se mi moc libi a tobe tohle moc slusi :) Jinak na podzimu mam taky moc rada vrstveni, clovek si s outfitem muze vice pohrat nez v lete, kdy by clovek nejradsi chodil jen v plavkach :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pončá mam fakt rada takže palec hore :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krasne ponco, ziadne nemam ale asi to budem musiet napravit. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zamilovala som si Tvoje obrázky, sú neskutočne krásne!!!! A vyzeráš skvelo - klobúk a pončo Ti veľmi svedčia! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé pončo, parádní výběr! S trásněmi jsou nej :)

    OdpovedaťOdstrániť