Goodbye 2015


Na tento rok spomínať v zlom určite nebudem. Bol to pestrý rok, počas ktorého som sa opäť niečo nové naučila, nabrala som nové skúsenosti, spoznala som nových ľudí a zažila niekoľko zážitkov. V osobnom živote sa mi podarilo úspešne ukončiť bakalárske štúdium na vysokej škole v Prešove, kde aj bývam a prijali ma aj na magisterské štúdium. Konečne po dlhej dobe som sa odhodlala ísť si spraviť vodičák, ktorý mi teraz nesmierne uľahčuje život a pomáha šetriť drahocenný čas. V lete som mala možnosť navštíviť očarujúci ostrov v Grécku, konkrétne Rodos.

Čo sa týka toho blogerského života, za tento rok sa toho udialo až až. Bol to pre mňa nesmierne silný a úspešný rok, počas ktorého som si uvedomila, že chcem kráčať touto cestou ďalej a postupne silnieť a silnieť. Po prvýkrát som začala spolupracovať s niekoľkými fotografmi, ktorím vďačím za skvelé fotografie na tomto blogu. Taktiež som začala dlhodobo spolupracovať s online magazínom vyzerajdobre.sk, kde môžete vidieť moje články spolu s fotkami zamerané čisto na módu. Splnilo sa mi ešte jedno pranie, a tým je skvelý dizajn blogu. Konečne som natrafila na ten, ktorý som chcela, ktorý ma vystihuje a vďaka ktorému sa na blogu cítim ako doma. A čo je najdôležitejšie, pribudli ste tu vy. Vladies blog ma opäť o niečo viac sledovateľov, ako mal a za t vám veľmi pekne ďakujem. Som nesmierne rada, že ma podporujete a pomáhate mi tak plniť si svoj sen. Ďakujem! A teším sa na nový rok, som zvedavá, čo nám prinesie :). 

Milí čitatelia, prajem vám Šťastný nový rok 2016, aby bol lepší ako tento rok, aby ste ho prežili v zdraví, dosiahli čo najväčšie úspechy a aby sa vám splnili tajné sny! 

PS: A aký bol váš rok 2015? 








2 Komentáre

  1. Hezký článek! Blahopřeji k dokončení bakaláře a přeji mnoho vydařených úspěchů do budoucna :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne a Šťastný nový rok prajem ;).

      Odstrániť