Good Day To Be Happy



Počas fotenia nám počasie veru neprialo. Ráno bolo pekne teplo a slnečno, no na obed sa to otočilo. Začalo poriadne fúkať a navyše sa aj ochladilo. Takže sme sa s fotografkou poriadne natrápili. Vlasy mi pobehovali kade-tade a spravili na fotkách poriadnu šarapatu (na niektorých to je aj vidieť). Ale aj napriek nepriaznivému počasiu som si fotenie užívala, tak ako vždy.

Dôležité je vždy myslieť pozitívne a premýšľať najmä s chladnou hlavou, i keď je to niekedy veľmi ťažké. Môj bývalý priateľ mi vravieval, že: "všetko je v našej hlave", a mal svätú pravdu. Niekedy problémy nevyzerajú až tak tragicky, ako ich my opisujeme a zväčša poriadne nafúkneme. Zapamätajte si, že každý problém má svoje riešenie. A aby sme problémy rozdýchali rýchlejšie a skôr sa z nich dostali, je dôležité premýšľať s chladnou hlavou a hľadať na danej situácií niečo pozitívne (a vždy sa niečo nájde). Chcela som nenapadne dôjsť k tejto téme a aj som došla... Jednoducho som mala potrebu sa vám vyrozprávať, dať najavo svoj pohľad na riešenie problémov. Síce rozfúkané vlasy nie sú závažným problémom, pre niektorých to je banalita. A áno, v podstate aj pre mňa. Ale chcela som poukázať na to, že aj takýmto smiešnym problémom (nazvime to problémom) si nemusíte kaziť deň. Vždy sa snažte prežiť deň najlepšie ako viete a v čo najlepšej nálade, pretože život je príliš krátky. Tak si ho užívajme plnými dúškami. :) 

Čo sa outfitu týka, tak konečne som vytiahla novú bundičku, ktorú som spomínala aj na svojom instagram-e. A vyzerá to tak, že ju môžem opäť odložiť, pretože sa akosi neotepľuje, práve naopak. Ja sa už jari neviem dočkať a viem, že ani vy nie. Preto by na nás počasie mohlo brať ohľad a zima by už mohla konečne odísť, čo poviete? 







#OOTD: bunda: F&F / džínsy: Camaieu / mikina, tenisky: New Yorker / ruksak: H&M / okuliare: Reserved


Foto: Frederika-Mišenková-Photography

15 Komentáre

  1. Pekne si to napísala a mne sa aj rozfúkané vlasy páčia :) A nová bundička je úplne top, tak snáď už príde jar! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne :). Dúfam, že áno. Ale po dnešku fakt neviem čo si mám myslieť. Človek ráno vstane a vonku zasnežený celý svet :/.

      Odstrániť
  2. No, zima už by mohla dať pokoj, ne najbližšie dni hlásia sneženie a ochladenie. Síce mám zimu rada, v marci už ju nechcem vidieť. Na fotkách ti to veľmi pristane, aj s tými rozfúkanými vlasmi - vôbec to nie je také zlé.

    Pekne si to napísala. Na problémy tiež mám takúto taktitku, snážím sa samu seba presvedčiť, že o nič nejde. Okrem toho, ak viem, že ma čaká niečo nepríjemné, vždy si poviem, že to predsa nebude trvať večne. Aj napríklad v škole: ráno si poviem, že o tej druhej už bude všetko za mnou, nech sa medzitým stane čokoľvek.:)
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ, predpoveď im vyšla. Ďakujem ti veľmi pekne a vieš čo, ešte si užívajme tie školské časy. Potom príde ozajstná dospelosť a budeme spomínať ako nám bolo fajne. Ale viem, ako si to myslela a ďakujem veľmi pekne ;) ❤.

      Odstrániť
  3. Je to tak, hodně často si neuvědomujeme co máme. Člověk by si měl vážit každého dne. A super batoh, také si chci podobný koupit :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Zväčša si to uvedomíme, čo sme mali, až keď to stratíme... A ďakujem :).

      Odstrániť
  4. Nádherný outfit, bundička sa mi veľmi páči, podobnú mám vyhliadnutú v C&A.:) Aj ruksak je krásny ♥

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžasný outfit! :) strašne pekná bundička aj ruksak! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sluší ti to ❤ Kalhoty v kombinaci s bundičkou a botami jsou opravdu boží. A fotky taky krásné. Ráda se na blog budu vracet ❤

    GIRL OnLINE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne a veľmi sa z toho teším ;) ❤.

      Odstrániť
  7. Vypadas nadherne! :)

    Pozitivni mysleni je opravdu hrozne moc dulezite :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG
    → Join the Giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť