TOP 7


Pripravila som pre vás zopár must have kúskov tejto sezóny. Tieto skvosty by zaručene nemali chýbať vo vašom šatníku, a niektoré v ňom už určite bývajú.

Do obchodoch okrem pasteliek (pastelových farieb) zavítal aj divoký západ (5). Najmä v podobe tuník s etno vzormi, strapcov, kože, klobúkov a zvonových nohavíc. Zaobstarajte si aspoň jeden kúsok so strapcami (2), či už na bunde, kabelke, topánkach a pod. Strapce vládnu nie jednu sezónu, preto na ne nezabúdajte ani túto. Navyše, milujú ich aj módny návrhári či stylisti. Nezabudlo sa ani na bomber bundy(1) v rôznych farbách, s rôznymi potlačami a ani na nesmrteľnú čipku (6), ktorá nám na ženskosti a sexepíle len pridáva. Momentálne sa roztrhlo vrece s emoji potlačami a rôznymi nášivkami (3), ktoré si môžete nažehliť kdekoľvek chcete (bundy, kabáty, nohavice, svetre, tričká). Ja sa chystám pravdepodobne na mikinu alebo na čierne džínsy. Čerešničkou na outfite sú zaručene šperky. Nezabúdajte na ne ani túto sezónu. Nosiť sa budu najmä výrazné náušnice (7) alebo len jedna ozdobná náušnica, ktorá oživí váš outfit. Aby ju bolo vidieť, zopnite si vlasy do chvosta. Myslite aj na vašu kabelku, ktorú môžete tiež vyšperkovať, a to v podobe chlpatej alebo akejkoľvek výraznej kľúčenky (4). Vyberte si výraznejšiu farbu, nech ju je na kabelke vidieť. No dávajte pozor, aby príliš farebne nekontrastovala zo zvyškom outfitu. Alebo viete čo? Nechám to na vás. 


Koláž: Vladies 







17 Komentáre

  1. Takú náušnicu by som veľmi chcela. Nedávno som v obchode videla, no nebola som si istá, no ako tak na to pozerám, asi si ju idem hneď v pondelok kúpiť. Tá čipka sa mi veľmi páči, chcela som takú tú čipkovanú podprsenku, no ešte minulé leto som trochu zaváhala, ale tak teraz už som rozhodnutá. Síce mne sa nepáčia tie emoji vzory na oblečení, ale zvyšok je podľa mňa vybraný úžasne. :)
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si ako moja sestra, tá tiež dosť často váha pri nakupovaní. Určite si choď kúpiť tieto kúsky ;). Ja mám tiež jednú takú náušnicu, popravde už ani neviem odkiaľ :D, ale plánujem si kúpiť ďalšiu, čisto striebornú. A na čipkovanú podprsenku si tiež dlhšiu dobu brúsim zuby. Možno si nejakú vyrobím a potom to spracujem v podobe DIY tutoriálu. :). Ďakujem veľmi pekne Dominika :) ❤.

      Odstrániť
  2. Ja stále zháňam nejakú peknú bomberu. Mám jednu takú bundičku na štýl bomber, ale je to skôr na leto, lebo je strašne tenučká a slúži len tak na prehodenie. Dúfam, že túto jar nejakú zoženiem, lebo ma asi porazí :D. A tiež sa mi páčia bombery s výraznimi vzormi, alebo nápismi vzadu. By som potom chodila ako nejaký čávo z drogového gangu :D.
    A DIY článok na podprdu by bol super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som tiež jednu bomber bundu, ale zašpinila sa mi a ostal na nej mastný fľak... takže si môžem zháňať druhú :). Ale ak by som si mala znova vybrať, asi by som siahla po tej so vzormi, najmä kvetinové sa mi páčia :). Inak ma pobavila veta:"Ako čávo z drogového gangu". :D Určite by si tak nevyzerala. Netreba sa báť vzorov. Navyše budeš originálna, čo sa v dnešnej dobre cení ;). O DIY článku skúsim popremýšľať ;).

      Odstrániť
    2. :D Veď práve ja sa toho nebojím, ale nikde som takú nenašla. Teda našla som na bazári jednu s orlom na chrbte, ale bola by mi obrovská :(

      Odstrániť
    3. Veru, dobre kúsky sa hľadajú naozaj dlho a veľmi ťažko. Ja som sa zatiaľ ešte nerozhliadla po bomber bunde, takže ti neviem odporučiť, kde by si ju zohnala. Ale hľadaj všade možne :D. Na internete určite niečo nájdeš, možno aj v H&M :).

      Odstrániť
  3. Kabelka je veľmi pekná, no tie chlpaté gule mi prídu už celkom gýčové.. Inak pekný článok samozrejme☺
    Bibiána Navrátil's Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak moc se mi líbí kabelka a náušnice.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čipka nikdy neodíde z módy! Nad kúpou takej podprsenky, topu alebo niečoho podobného rozmýšľam už vyše roka, heh. Väčšina vecí, ktoré si vybrala je skutočne krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na chlupaté klíčenky jsem si tedy ještě nezvykla a asi nikdy nezvyknu. Jinak s bomberem totálně souhlasím a nášivky jsou skvělé taky :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super kousky! Mé oblíbené jsou čísla 4,5 a 6!

    OdpovedaťOdstrániť