Trench coat


Dobroty na stole a bruchá plné. Pevne verím, že si Veľkonočné sviatky užívate, oddychujete  a načerpávate novú energiu.


Mne sa akosi nič nechce. Aj ku mne dorazila po dlhšom čase lenivosť. Možno by som tú lenivosť porazila rýchlejšie, keby vonku bolo krajšie. Ako tak pozerám, moje prosby sú nevypočuté... Síce nám jar začala oficiálne pred týždňom, ale akosi ju tu stále nemáme. Namiesto toho, aby svietilo slniečko, tak buď prší, naokolo sú samé mračná alebo pofukuje studený vietor . A to som sa tak tešila... Asi funguje zákon schválnosti, pretože, ak človek nemá čas, vtedy je najkrajšie počasie. A práve naopak, teraz, keď je čas na čítanie obľúbenej knihy, je zamračené a prší. No nič, neidem vás ďalej deprimovať. Slnečné lúče prídu a verím, že čoskoro. Ja sa idem ďalej oddávať lenivosti a čerpať energiu na ďalšie dni. Chystám zopár článkov, ktoré pevne verím, že budú pre vás zaujímavé.

Mimochodom, spravíte mi obrovskú radosť, ak za mňa zahlasujete v ankete #Blogerroka2015. Za každý jeden hlas vám veľmi pekne ďakujem a posielam pusu. Pekný víkend (:






#OOTD: trenčkot, klobúk: F&F / nohavice: Terranova / kabelka: Efect Moda / topánky: Deichman 


Foto: Peter Basala 

11 Komentáre

  1. Moc pěkný outfit! Hlavně botky jsou užasné, akorát já bych na nich neuměla chodit :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne ❤. Je pravda, že sa v nich nechodí veľmi pohodlne, ale na druhej strane je opätok dosť nízky, takže to nie je až také strašné :).

      Odstrániť
  2. ja som sa úplne zaľúbila do tvojích topánok ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit:) trenčkot mám tiež a je úžasný♡
    A chcela by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Boty působí velmi atraktivně a částečně vyzývavě, model jako celek je ale přesto elegantní a decentní. K tomu bych rád ocenil fotografie jako takové. Řekl bych, že kvalitou výrazně převyšují průměrné fotky ze „smartphonů“ na mnohých módních blozích.

    fashiondisclosed.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé, ty botky mám taky, dokonce i několikrát na blogu a na Friends vogue /blog s kamarádkou je mám taky v outfitu! Tento trench potřebuju! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, co je to za boty??? Koukám po podobných tady https://www.eobuv.cz/damske.html, ale takové najít nemůžu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boty sú z Deichmannu, je to uvedené na konci článku pod poslednou fotkou :). Kupovala som ich však už minulého roku, tak ti neviem povedať kde ich zoženieš :).

      Odstrániť
  7. Adrese mi nějak nefunguje https://www.eobuv.cz/damske.html - tady to už je snad ok.

    OdpovedaťOdstrániť