Sklíčka


Okrem farieb, ľahkých padavých materiálov do svojich outfitov pridávame aj slnečné okuliare. Na jar a v lete ich nosíme o čosi intenzívnejšie, než v zime. Slnečné okuliare nám nielen chránia zrak pred intenzívnym slnečným žiarením, ale sú považované aj za módny doplnok. Práve preto ich máme hneď niekoľko. Svoju zbierku slnečných okuliarov pravidelne dopĺňame o ďalšie a ďalšie skvosty. Máme ich hneď v niekoľkých prevedeniach - pilotky, polarizačné okuliare, wayfarer okuliare, lenonky... Samozrejme, aj tu platí pravidlo skúšania, pretože nie všetky typy okuliarov pristanú každému typu tváre. Túto sezónu zaručene "letia" zrkadlovky, t.j. okuliare s farebnými a lesklými sklíčkami.
  
Ja som svoju zbierku okuliarov doplnila o ďalšie dva okuliare. Predstavujem vám jedne z nich. Ide o výraznejšie okuliare, ktoré sú cenovo dostupné a dostanete ich kúpiť na okuliarewayfarer.sk. Zaručene by som vám nikdy neodporúčala niečo, s čím nie som sama spokojná, a čo nemám sama vyskúšané. Okuliare som pred fotením otestovala, a poviem vám, že som spokojná. Vyzerajú presne takisto, ako na fotke na ich webovej stránke. Máte z čoho vyberať a navyše, prišli mi hneď do dvoch dní po objednaní. Čo je úžasné! Jediné malé mínus by som dala za to, že nie je možné si okuliare na fotkách detailnejšie pozrieť, prípadne si ich pozrieť nafotené na osobe. Pri takom výbere musí človek dokonale vedieť, ktoré okuliare sa mu hodia, aby nebol potom sklamaný. Ale pevne verím, že vy si vyberiete správne :).







#OOTD: Bomber bunda:  Second-hand - Vladies (DIY) / Top: Second-hand / Džínsy: New Yorker / Ruksak: H&M / Lodičky: topankovo.sk / Okuliare: okuliarewayfarer.sk 



Foto: Peter Basala 



8 Komentáre

  1. Super outfit, presne tieto okuliare ale v bielom mi nedávno prišli:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne a som rada, že sa ti okuliare páčia :) ❤.

      Odstrániť
  2. Skvelý outfit:) a okuliare ti veľmi svedčia:) batoh je krásny♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne. Ja mám tiež jedny slnečné od wayfarer, ale bohužiaľ ja mám aj dioptrické, a bez nich nevidím, takže je problém si dať slnečné... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús si vybrať (ak ti to neprekáža) sklá, ktoré sú v tieni normálne dioptrické - čiže majú priesvitné sklá, a na slnku ti sklá stmavnú :). Bude to zrejme drahšia záležitosť, ale inak ti neviem pomôcť.

      Odstrániť