Ružové kvety a pastelky



Chcela by som nadviazať na predošlý článok "životné ciele". Nemyslím tým nadviazať, ako pokračovať vo svojich slovách, ale nadviazať na vašu odozvu. Možno ste si nevšimli, ale pod vašimi komentármi som zanechala jeden "ďakovný" komentár pre tie, ktoré ste sa vyjadrili. A budem sa opakovať. Spravili ste mi obrovskú radosť! Nie je nič krajšie, ak dáte do niečoho kus srdca a vráti sa vám to takouto formou. Ďakujem!

Niekedy mám naozaj pocit, že ľudia články nečítajú. Prezrú si fotky, prehodnotia, možno sa vyjadria komentárom a idú preč. Potom sú čitatelia, ktorý si potrpia na kvalitný obsah a podľa toho si aj vyberajú blogy, ktoré chcú sledovať. Bohužiaľ, týchto sledovateľov je veľmi málo. Dnes skutočne dávame na prvý dojem, sme veľmi materiálny a zaoberáme sa príliš zovňajškom (nielen svojím). V podstate to nie je zlé. Veď aj v obchode si vyberiem tú zeleninu, ktorá je na prvý pohľad krajšia, než by som ju ošúpala a ochutnala. Lenže na ten obsah, na to vnútro sa zabúda čoraz viac. Je to smutné, ale bohužiaľ je to tak. Preto mám niekedy pocit, že píšem články len pre seba. Ale vy ste ma presvedčili o tom, že to tak nie je. Aj keď vás je naozaj zopár pravidelných čitateliek, ale som vďačná za každú jednú z vás! Je to ako s priateľmi. Radšej mať jedného dobrého priateľa, ako dvadsiatich "akože kamarátov", ktorý vlastne kamarátmi nikdy neboli, len sa na nich "hrajú". Takže vám ešte raz veľmi pekne ďakujem! Pevne verím, že budete moje články čítať radi aj naďalej, a že vás svojou tvorbou nesklamem. Pretože je naozaj ťažké vymyslieť niečo, čo by vás zaujalo a zaujímalo. Niekedy mám naozaj krásne fotky, ale neviem, čo k ním napísať. A niekedy je to práve naopak. Mám plno slov, ale nemám fotky. 








#OOTD: Košeľa: Vladies (DIY) / Nohavice: Takko / Kabelka: Letnyhit.sk / Tenisky: H&M / Náušnice: Jej.sk


FOTO: Peter Basala 

10 Komentáre

  1. Dokonalý outfit !! Presne na takom niečom frčím celé leto. Páčia sa mi aj výrazné doplnky, ktoré ja moc neviem nosiť :-( Pekný deň Miška

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedivím sa, outfit je naozaj jednoduchý a veľmi pohodlný. Pekný deň ;) ❤.

      Odstrániť
  2. tak to je presne moja šálka kávy :) si krásna a veľmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné, romantické, jemné a dokonalé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pravdupovediac, v tomto outfite som sa takto nejako cítila :D. Ďakujem veľmi pekne :) ❤.

      Odstrániť
  4. Ach jaj, nad touto témou sa neustále zlostím:D Ale už ma to nejako nerozhadzuje, ako kedysi, pretože už som sa párkrát vyjadrila k tejto téme na svojom blogu a ani neviem ďalej, čo dodať.

    Teda, práve to, čo si ty vyzdvihla, či nevieš, či niekto číta tvoje články, toho sa ja až tak neobávam, pretože mne často krát zanechávajú komentáre s vyjadrením sa ku textu. Viac ma vie nahnevať, keď sa naozaj snažím napísať peknú myšlienku a niekto mi napíše komentár typu: Pekný outfit alebo keď napíšem na nejakú vec niečo negatívne a oni napíšu aj ja milujem ten rúž, je skvelý.:D A potom ma samozrejme trápi situácia dnešných blogov, že si ich baby zakladajú preto, aby získali veci zadarmo alebo keď zbadám jedno dievča na každom jednom blogu, ako komentuje úplne odveci, pretože si prečíta 3 slová a od toho sa odrazí. Ale to je asi jedno, zbytočne je nad tým smútiť, keď to absolútne nedokážem zmeniť.

    A nemôžem zabudnúť dodať, že outfit je krásny, neskutočne ti sekne a úplne ma dostalo, že si si sama vyrobila tú košeľu, je nádherná a ty si šikovná!:)
    Lily Of the Valley

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takto...myslím si, že podobné alebo tie isté "problémy" majú mnohé blogerky. Aj tie známe, ktorým sa výrazné darí. Bohužiaľ, ľudia sú takto asi nastavený. Len preklikávajú fotky a v komentári nezanechajú nič. A robia to nielen "obyčajné" čitateľky, ale aj blogerky, ktoré chcú svojim komentárom zanechať odkaz na svoj blog. No, ten komentár je zväčša naozaj trápny a aj od veci. Tak ako si to napísala. V podstate to robíme všetky pre zviditeľnenie sa, ale vždy by tam mala byť akási úcta k tejto práci. Zvlášť, ak aj osoba na druhej strane je blogerka. Práve ona by mala veľmi dobre vedieť, aké to je. Je dobré, ak si ľudia nájdu chvíľku času a vyjadria svoj názor. Tak ako to naozaj cítia a čo si naozaj myslia.

      Mrzí ma aj to, ak vidím, že niektoré blogerky upozorňujú na to, že popis k fotkám je na blogu, a predsa sa ľudia spýtajú:"odkiaľ je ten rúž?". K tomu sa už radšej nevyjadrujem. Na jednej strane to zabolí, no mali by sme to nejako prekúsiť a pristupiť k tomu s rešpektom.

      A otvorila si ďalšiu "tému", s ktorou tiež súhlasím (tak ako so všetkými tvojimi vyjadreniami). Dnes si zakladá blog už ktokoľvek. Čo ma mrzí, pretože zväčša to je len preto, aby dievčatá, ktoré blogujú, dostávali veci "zadarmo". Pritom, byť naozaj dobrou a čítanou blogerkou, si vyžaduje naozaj veľký kus práce a veľa veľa veľa obetovaných hodín tomuto koníčku. Myslím si, že ničomu nezabránime, ale najdôležitejšie je na tom, aby sme to robili pre seba, pre svoj dobrý pocit, pre radosť. Je dôležití dať do toho svoje srdce, myšlienky, pocity, nálady a neprestať sa snažiť, ak to blogerka myslí vážne. Potom pevne verím, že príde vytúžená "odmena" :) ❤.

      *PS: Za outfit ti veľmi pekne ďakujem! ❤ ❤ ❤

      Odstrániť