Dnes nosím BOMBER


Dlho som premýšľala, čo vám k týmto fotkám vlastne napíšem, pretože som z fotiek unesená (ďakujem Kriss) a dúfam, že budete aj vy. No niečo som predsa len napísala...

Dominantou tohto outfitu je najmä netradičná kombinácia nohavíc s pukmi a bomber bundy. Netradičná preto, lebo nie každému táto kombinácia "chutí" alebo na ňu ľudia nie sú zvyknutý. Ale to, že ak sa dnes chceme odlíšiť od väčšiny, je potrebné vymýšľať niečo nové, iné, čo tu ešte nebolo a neopakovať sa jeden po druhom, už viete. Taktiež ste mohli postrehnúť, že bomber bunda nie je žiadnou novinkou, pretože in bola aj v predchádzajúcich sezónach. Z toho môžete usúdiť, že sa jednoducho do kúpy tejto bundy oplatí investovať. Mne osobne sa páčia nielen klasické "bomberky", ale aj tie s našívkami. A čím väčšie našívky, tým lepšie. Jednu som dokonca našla aj vo F&F, ale bola veľmi tenučká a bolo mi ľúto vyhodiť za takýto kúsok nemalo peňazí. Príde mi zbytočné míňať svoje úspory na veci, ktoré v podstate ani nevynosím. Pretože mám pocit, že je buď extrémne teplo alebo naopak, extrémna zima. Prechodné obdobia preletia tak rýchlo, že naozaj stačí mať zopár kúskov na takéto obdobie. Preto som sa rozhodla investovať do tejto teplej a na dotyk príjemnej bombery. 

A predpokladám, že sa bombera už u vás v šatníku nachádza, keďže nielen dobre vyzerá, ale je aj veľmi pohodlná a praktická. A vyskúšajte k nej kombinovať aj niečo iné, než sú klasické džínsy. Veľmi dobre si rozumie so šatami, sukňami, či elegantnými nohavicami. A nebojte sa ani ihličiek. Tak smelo do toho! 







#OOTD: Bomber bunda, tričko: H&M (nová kolekcia) / Tenisky: H&M / Nohavice, kabelka: F&F (stará kolekcia) 



Foto: Kriss Torjai Photography


13 Komentáre

  1. Mne sa to strašne páči a keby mám nejaké peniažky navyše, určite by som hneď utekala si nejakú bomber bundu kúpiť. Ale keďže som teraz odišla z práce, tak si musím svoje zásoby šetriť, aspoň kým si niečo nenájdem. :-D a tiež som si minulý rok kúpila dva kabáty, takže teraz si musím niečo odoprieť. Ale určite si aj ja nejakú bomberku neskôr kúpim. :-) A samozrejme aj tebe veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pevne verím, že sa ti podarí nájsť prácu čím skôr. Budem ti držať prsty! A s odopieraním to mám podobne, keďže "zimná výbava" je drahá, neraz sa uskromňujem aj ja :D. Ďakujem veľmi pekne ❤.

      Odstrániť
  2. Kombinácia bomberky a nohavíc je skvelá! :) Inak mám rovnakú bomberu, ale v khaki, ale aj táto je krásna a aj ružová sa mi páči :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! Presne medzi týmito farbami som sa rozhodovala. Najprv som chcela ružovú bomberu, tak khaki a nakoniec som si ju kúpila vo vínovej farbe :D ❤.

      Odstrániť
  3. Bomber se mi teď také velice začal líbit :)) a takový odstín je pěkný, sluší ti to :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parádní outfit :) úplně mě dostal a ty taky, jasný odběr
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásna farebná kombinácia a ten rúž je mega :)

    OdpovedaťOdstrániť