Nezávislý


Sme my vôbec jedineční? To je otázka... Každý sa po každom "opičime", počúvame to, čo nám hovoria a nariaďujú iní. Nevieme povedať svoj názor, nestojíme si za ním, nevieme dať svoje city najavo, nevieme sa brániť, nechávame a stávame sa manipulatívnymi. Nevieme sa oslobodiť a žiť svoj život. Žiť život podľa seba, tak ako chceme a ako to cítime.

A tú máme odpoveď, prečo väčšina populácie chodí rovnako oblečená, má rovnaké názory ako ostatní, vyberá si rovnaké povolania, pretože právnik, lekár, manažér sa dnes nosí. Nerobíme to, po čom naše srdce naozaj piští. Sme ovplyvňovaní pravidlami, zákonmi, rečami iných. A to všetko len preto, aby sme zapadli medzi ostatných, boli uznávaní, žiadaní a zaujímaví. Preto je to vo svete tak, ako to je. Preto neprichádza dobro alebo aspoň nejaká malá zmena k lepšiemu. Stratili sme odvahu, sme otroci tejto doby. Dusíme sa v nej. V poslednej dobe píšem články možno pre niekoho depresívne, ale jednoducho je to tak. A ja cítim a chcem sa vám vyrozprávať, prihovoriť sa k vám, napísať vám veci tak, ako vnímam a cítim, pretože aj ja som len človek. Tiež vnímam svoje okolie, mám problémy, tak ako aj vy. Mám málo času na veci, ktoré by som chcela stíhať a pod.. Veď viete, mohla by som pokračovať a pokračovať... Týmto článkom som chcela povedať len toľko, aby sme sa naozaj nad sebou zamysleli a v prvom rade, aby sme to boli my! Aby sme robili to, čo cítime a nie to čo nechceme alebo nám nariaďuje niekto iný. Myslite na to! 

Na záver myšlienka od P. Baričáka, ktorý sa vo svojej knihe veľmi pekne vyjadril na súčasnosť: "Malá skupina najmocnejších ľudí sveta okráda celé národy, kreslí po mapách nezmyselné čiary, vkladá ľuďom do rúk zbrane a pre svoju lačnosť posiela na istú smrť. Milióny bytostí dennodenne mrú následkom hladu, posúvania desatinnej čiarky a vojen a ľudstvo s tým už tisícročia nič nevie spraviť...Všetko toto vieme, no napriek tomu sedíme paralyzovaní doma a nič nerobíme. Ani so sebou, ani s tým, čo je zlé. Iba nadávame a klameme sa, že nás sa to netýka. Dokedy? Kým nám nezoberú deti, nepadne nám na terasu granát či niekoho z rodiny nezabije nejaký chybný liek? Už toho bolo dosť. Radím vám, ak vaše srdce vyhodnotí niečo ako lož, manipuláciu či zlo, nedajte tomu energiu. Prepnite program, prekliknite stránku, nesledujte tú vec ďalej. Nerozčuľujte sa nad ňou. Svoj názor vyslovte, len ak sa vás naň budú pýtať. Úplne tú vec v sebe spláchnite, vyplavte ju zo seba. Nech vám v mysli zostanú iba belasé oblaky, ktoré si už nedajte pofŕkať špinou. Máte na to právo i silu, je len na vás, čo pustíte do svojho vnútra."  Toľko na dnes z mojej strany a ja padám po tomto náročnom týždni od únavy do postele... Dobrú noc!










#OOTD: Kabát: Timeout (nová kolekcia) / Rolák: Vintage / Sukňa: F&F (nová kolekcia) / Kabelka, okuliare: F&F (stará kolekcia) / Čižmy: CCC (nová kolekcia) 





16 Komentáre

  1. Super skombinované. :) Veľmi ti to pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit, hlavně ta sukně!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásny článok a outfit samozrejme tiež :) suknička je super, hlavne tá farba sa mi veľmi páči

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny článok a úplne s tebou súhlasím. Ja som práve z tých ľudí, čo si hľadá chodníčky, aby vykročil z davu a snažím sa byť rozdielna od ostatných a zároveň si veľmi zakladám na úprimnosti, preto nemám problém povedať svoj názor na plné ústa, aj keď je to občas nepríjemné. A bohužiaľ, tak ako píšeš som preto občas vytláčaná ľuďmi a mnoho krát ťažko akceptovateľná, ale nedám sa, pretože ja osobne nemám rada mainstream.

    Outfit je ako vždy krásny, sekne ti to a myslím, že som presne tie čižmy skúšala len opätok bol na mňa privysoký. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi oceňujem tvoju úprimnosť, ale ako píšeš, ľudia to nemajú radi. Ale to už je ich problém. Pokiaľ budeš úprimná a povieš to s citom, tak to je podľa mňa v úplnom poriadku. Potom to už je len na dotyčnom, či si tvoje slová zoberie k srdcu a zamyslí sa alebo sa urazí :).

      Ďakujem veľmi pekne. Ja som sa bála, že budú vysoké, ale sú fantastické. Opätok je pre mňa tak akurát, dokonca v nich aj šoférujem :D.

      Odstrániť
  5. Máš úplnú pravdu, treba sa trochu oslobodiť od pravidiel určenými spoločnosťou a začať žiť tak, ako chceme. Nebudem klamať, niekedy je to dosť ťažké, ale treba sa o to aspoň pokúsiť.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to veľmi ťažké, keďže na každom kroku nám niekto stále niečo diktuje. Ale ako píšeš, treba sa o to aspoň pokúsiť ;).

      Odstrániť
  6. nuž treba si vedieť vybrať tie správne informácie a tie spravne vzory. Lebo podla mna Kardashian nie su zrovna osoby na ktore je dobre podobat sa.

    inak velmi prijemny look :)

    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť