Kožušina


Konečne! Teším sa ako malé dieťa. A prečo? Pretože sneží, pretože je streda, pretože mám zajtra konečne posledný zápočet, a tým pádom mi konečne začnú Vianoce. Konečne sa budem môcť naladiť, pretože popritom "školskom zhone" sa mi to veľmi nedarilo. I keď je pravda, že vám postupne na blog pridávam články s vianočnou tématikou, no školské povinnosti mi tak trochu bránia plne sa "oddať" predvianočnej atmosfére. Ale dosť bolo sťažovania! Teším sa na zajtrajšok, teším sa na to, ako si budem vychutnávať predvianočný čas a hlavne sa teším na samotné Vianoce, do ktorých ostáva už len jedenásť dní! K tomu nám dnes krásne nasnežilo. Všade je bielo, ale aj dosť šmykľavo. Prezradím vám, že dnes po roku, čo už mám vodičák, som prvýkrát šoférovala v takomto počasí. Snežilo, mrzlo, fúkal vietor, tvorili sa snehové záveje, cesty boli zľadovatené... Čo vám poviem, na šoférovanie nie najlepšie podmienky. Bála som sa toho, no nakoniec som to zvládla, ale samozrejme v tomto čase je opatrnosť na mieste. A keďže je vonku poriadna zima, tento outfit je do tohto chladného počasia ako stvorený. Teplý a dlhý kabát, pod ktorý si môžem obliecť aj dlhý sveter, či šaty. Čižmy nad kolená (len si neobúvajte vysoké opätky, tak ako aj ja dnes, ak si nechcete zlomiť nohu), vďaka ktorým budem mať nohy v teple, no a niečo poriadne hrejivé na hlavu a krk. Ak v zime nemám čiapku alebo čelenku, som nesvoja a aj napriek tomu, že budem mať na sebe niekoľko vrstiev, mi bude zima. A ako vyzerajú vaše outfity do chladného počasia?

Ak zháňate darčeky alebo si neviete dať rady, skúste sa inšpirovať tipmi na vianočné darčeky pre ŇU a pre NEHO. Kozub alebo iné miesto u vás doma vám môžu spríjemniť "Santa čižmičky", k ním pribudnú aj ďalšie #handmade vianočné vecičky, ktoré na vás budú čakať na blogu. Nezabudnite sledovať!

*PS: Chceš mať na Vianoce o jeden darček viac? Teraz sa môžeš zapojiť do súťaže, kde stačí splniť zopár pravidiel a hráš o malé vianočné prekvapenie. Súťaž trvá do 24.decembra a zapojiť sa môžeš TU.





#OOTD: Rolák, rukavice: Vintage / Čelenka, šál, kabelka: F&F (stará kolekcia) / Čižmy: CCC / Kabát: Timeout 






5 Komentáre

  1. Parádny ouftit, veľmi sa mi páči tá čelenka je ako z nejakej rozprávky :)
    PS: Držím palce na zápočte :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne Viki a zápočet som zvládla ;) ❤ ❤ ❤.

      Odstrániť