GOODBYE 2016


 Aký bol môj rok 2016? Na začiatok použijem svoju obľúbenú frázu: Preletel rýchlosťou blesku! Mne osobne to zbehlo neskutočne rýchlo. Pamätám sa na už minuloročné sviatky, akoby to bolo len polrok aj niečo dozadu, a je tomu už rok. Ale starý rok hodnotím celkom dobre. Nebol ani najhorší a ani najlepší. Zlatá stredná cesta, ktorá je v živote asi fakt najlepšia. Nechcem zachádzať do prílišných detailov, čo som všetko v uplynulom roku prežila a podobne. V podstate všetko to píšem a rozoberám s vami vo svojich článkoch počas roka, takže kto články číta, tak vie, ako to so mnou vlastne je. V skratke len toľko: Konečne som v lete cestovala a turistikovala, v podstate prežila také leto, aké som vždy chcela. Ďalej našla som si lásku, respektíve on si našiel mňa (?) a som za neho skutočne vďačná. Mám radosť z blogu, ako sa to tu počas roka rozbehlo a pomalý posúva vpred. Som rada za to, ako to so mnou zdravotne bolo a je, že nemám žiadne komplikácie a fungujem stále normálne. A teraz je na rade Nový rok, rok 2017. Nový rok, nové skúsenosti, nové zážitky, nový ľudia, nové vzťahy, nové zamestnanie, nová škola a pod.. Každého čaká v tomto novom roku niečo nové, aby sa mohol posunúť vpred. Preto pevne verím, že ste do nového roku vykročili tou správnou nohou a plní šťastia. Prajem nám všetkým, aby sme mali úspešný rok, aby zdravie pri nás stálo, pretože to je v živote najdôležitejšie. Aby sme boli po celý rok obklopený láskou a ľuďmi, ktorí nás ľúbia. Tích, ktorí z nás čerpajú pozitívnu energiu a dodávajú nám tu negatívnu, pustíme k vode. Nezaslúžia si našu pozornosť ani energiu! Takisto nám prajem veľa veľa veľa šťastia do všetkého, do čoho sa pustíme, aby sme naplnili svoje sny a ciele, ktoré chceme dosiahnuť alebo sa aspoň k ním o niečo priblížili.

Teším sa na to, čo si tento rok na mňa pripravil, či už to bude dobré alebo zlé. Čaká má veľká zmena v mojom živote, keďže končím vysokú školu a pevne verím, že sa mi podarí zoštátnicovať a bude zo mňa Mgr.. Čakajú ma opäť nové začiatky, nová práca atď. Až mám z toho husiu kožu, no zároveň sa na to teším. Držte mi prsty! A ďalej uvidíme, čo tento rok prinesie, budeme sa o tom "rozprávať" v článkoch, tak teda Šťastný nový rok 2017 priatelia! 


*PS: Ďakujem za každú vašu pozornosť, komentár a otázky na mňa počas uplynulého roka. Dúfam, že to takto bude aj naďalej. Robíte mi nesmiernu radosť a snáď aj ja vám! Ešte raz ďakujem!


1. / 2. / 3. 


4. / 5. / 6. 


7. / 8. / 9. 


10. / 11. / 12. 




16. / 17. / 18.


 19. / 20. / 21. 


22. / 23. / 24. 


25. / 26. / 27. 


Foto:















6 Komentáre

  1. Na blogu se objevilo mnoho krásných outfitů! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, som rada, že sa páčili ;) ♥.

      Odstrániť
  2. Šťastný Nový rok aj tebe! A som zvedavá, čo nové prinesie tento rok mne. Lebo momentálne ma nič nenapadá, ale verím, že bude úžasný a plný krásnych chvíľ.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som teba a tvoju tvorbu objavila až teraz, tak dúfam, že mi budeš svojimi článkami robiť radosť minimálne tento rok! :)
    Kristin

    OdpovedaťOdstrániť