Biele volány


Vždy premýšľam nad tým, čo by som robila, ak by som sa nevenovala blogovaniu. Určite by som sa venovala intenzívnejšie športovaniu a strave, ako kedysi. V tom čase som chodila na strednú a na starosti som mala len zopár úloh, to znamená, že som mala veľa času venovať sa príprave jedál, športovaniu a samej sebe. Klídek - piánko. Nedá sa to porovnať s momentálnym obdobím. Samozrejme som staršia, starosti pochopiteľne pribúdajú a bude ich čoraz viac, keď príde na rad skutočný život. Práca a podobne, veď viete. Z jednej strany som rada, že ešte študujem a na druhej strane sa už teším na prácu. Pevne verím, že si nájdem dobrú prácu a budem spokojná. Ale vrátim sa späť k tomu, čo by som robila, ak by som svoj drahocenný čas nevenovala blogovaniu. Úprimne vám poviem, že neviem. Okrem toho športovania a trávenia voľných chvíľ s priateľom a kamarátmi neviem. Myslím si, že by som určite tvorila ďalej. Milujem vyrábať (#DIY) veci a teším sa na to, keď si budem zariaďovať vlastný byť, či dom. Práve preto ma blogovanie napĺňa, pretože môžem svoje nápady posúvať ďalej. Teším sa z finálneho výsledku a najmä z vašich milých reakcií. Je to pre mňa doping. A ešte pre jeden dôvod som rada, že som začala blogovať. A tým je fakt, že som začala módu vnímať úplne inak. Keď sa vrátim späť do minulosti a spomeniem si na niektoré svoje outfity, tak sa chytám za hlavu, ako som si toto mohla obliecť. Teraz je to iné. Viac sa zamýšľam nad tým, čo si oblečiem, čo mi daný kus oblečenia chce "povedať". Nevnímam oblečenie len ako nejakú látku alebo ako handry, ktoré chcem vo svojej skrini len hromadiť. Viac sa hrám s materiálmi, strihmi, farbami, chcem im rozumieť a dosiahnuť ich súhru. Netvrdím, že som v móde profíčka. Sama viem, že mám určité medzery a stále sa mám čo učiť a veľmi teším sa na to teším! Pravdupovediac, nikdy som neišla podľa najnovších trendov a ani nechcem. Áno, sem tam si aj ja kúpim kus, ktorý beží, ale skôr si chcem zakladať na štýle. Založiť si svoj vlastný "rukopis", aby si ľudia povedali: "áno, toto je Vladies, toto je jej štýl". Baví ma hrať sa. Ak by som na to mala prostriedky, určite by som si rada vyskúšala viac štýlov, vybláznila sa na nich. Teda môžem povedať, že ak by som nezačala blogovať, tak by som sa obliekala len pekne (tak ako väčšina dobre vyzerajúcich ľudí), nehľadala by som za tým hlbší význam. Teším sa na to, ako sa bude môj štýl a samotná osobnosť ďalej rozvíjať. Došla som teda k záveru, že som rada za tento priestor, prostredníctvom ktorého vám môžem ukázať svoje ja, myšlienky, pocity, skúsenosti, svoju tvorbu, prípadne vás inšpirovať, pretože aj keď to je niekedy náročné, tak ma to nesmierne baví!

Zaujímalo by ma, čo radi robíte vo svojom voľno čase, čo by ste vo svojom živote nemenili. Tiež by ma zaujímalo, ako vnímate oblečenie vy! Hľadáte v ňom hlbší význam alebo ho beriete len niečo, čo vás má povedzme zahaliť? Zakladáte si skôr na trendy oblečení alebo na vlastnom štýle? 


*** 

Volány zvýrazňujú našu ženskosť, jemnosť, romantickosť a zmysel pre detail. Takto to vidím ja! Vedia veľa krát pomôcť. Zakryť to, čo treba schovať, doplniť niečo, čo chýba, zjemniť prípadne vykorigovať. Sú veľmi hravé a ako stvorené pre naše romantické duše. Momentálne na vás budú "vyskakovať" na každom kroku v obchodoch (na blúzkach, šatách, sukniach, nohaviciach, či svetroch). Nezľaknite sa ich, ale práve naopak! Skúste si vyskúšať viac vecí s volánmi a samé uvidíte, aké zázraky s vami spravia. Túto jar môžete privítať, ako nežné romantičky. 

Fotky sú z minulého víkendu, konkrétne zo soboty, kedy u nás opäť nasnežilo. Som rada, že bola konečne poriadna zima, ale už jej stačilo. Už aj na mňa prichádza obdobie, kedy si želám veľa tepla a veľa slnečných lúčov, nech môžem čerpať vitamín D. Ale dnes sa idem ešte "vylyžovať", tak pekný zvyšok víkendu vám želám a úspešný štart do nového týždňa :). 










#OOTD: Kabát: NY / Blúzka: SheIn / Nohavice: H&M / Klobúk: F&F / Kabelka: C&A / Čižmy: CCC / Náušnice: Orsay 








12 Komentáre

  1. Já osobně volány moc nemusím, ale na tobě se mi to hodně líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waaau! skvelý outfit :) páčia sa mi volániky,ale zaujali ma tie nohavice, keďže také zháňam už dlho :) musím ísť pozrieť do HM :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto je krásne, úplne sa ti to hodí a volániky sú perfektné, ja ich mám veľmi rada :) A fotky sú takisto čarovné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty fotky jsou úžasné, a neskutečně ti to ta nich sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásně Vám ladí klobouk, boty i kabelka. Parádní outfit!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, tak ta první fotka mě fakt dostala! A celkově je ta blůzka naprosto úžasná, miluji volány a to, co máš na sobě, je tak originální a skvěle zkombinováno! :))

    OdpovedaťOdstrániť